Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθιας στον Πέτρο Τατουλη


Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, με αφορμή το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» για την εμπλοκή συγγενικών προσώπων του κ. Τατούλη σε αναλήψεις τεχνικών έργων της περιφέρειας Πελοποννήσου, γίναμε μάρτυρες για ακόμη μια φορά μιας χυδαίας επίθεσης του κ. Τατούλη ενάντια στον πολιτικό μας χώρο, το ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ.
20130218-100310.jpgΔιαμηνύουμε με αφορμή την ανεπίτρεπτη και αντιδημοκρατική αυτή επίθεση στον κ. Τατούλη, ότι τέτοιες στάσεις, συμπεριφορές και δηλώσεις δεν θα γίνουν πλέον ανεκτές. Ο κ. Τατούλης ξεχνά ότι είναι εκλεγμένος περιφερειάρχης όλων των Πελοποννησίων και όχι των κομματικών στρατών που νομίζει ότι εκπροσωπεί στο περιφερειακό συμβούλιο. Οι 84.000 ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στην Πελοπόννησο στις εκλογές του Ιουνίου και τα στελέχη του δεν είμαστε συμμορίτες όπως μας χαρακτηρίζει «ο περιφερειάρχης μας» και ούτε ζητάμε από ανθρώπους τέτοιου ήθους καμία μορφή νομιμοποίησης. Του επιστρέφουμε λοιπόν το χαρακτηρισμό, εφόσον με τέτοιο τρόπο –του συμμορίτη- διαχειρίζεται τα ζητήματα της περιφέρειας θεωρώντας ότι αποτελεί το απόλυτο βιλαέτι του. Από εδώ και πέρα να ξέρει ότι οι δημοκρατικοί πολίτες, που στηρίζουν την ελπίδα για την ανατροπή της επονείδιστης πολιτικής, που ασκείται και στην περιφέρεια μας, στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, θα είναι απέναντί του σε κάθε προσπάθεια του να συνεχίσει τη φαραωνική του διοίκηση και θα παλεύουν κάθε μέρα για την ανατροπή της πολιτικής του που γονατίζει τον κόσμο της εργασίας και την Πελοπόννησο. Τον καλούμε άμεσα να ανακαλέσει και να παραιτηθεί από το αξίωμα με τον οποίο τον τίμησε ο λαός της Πελοποννήσου. Είναι πολύ εγωπαθής για να μπορεί να φέρει τον τίτλο του περιφερειάρχη όλων των Πελοποννησίων και γι΄ αυτό επικίνδυνος.
Μας προκαλεί παράλληλα αλγεινή εντύπωση και η στάση των αντιπεριφερειαρχών του νομού μας, κ. κ. Δέδε και Παπαφωτίου, που συνυπέγραψαν με τους άλλους αντιπεριφερειάρχες της Πελοποννήσου, μία δήλωση στήριξης του κ. Τατούλη αντίστοιχου ύφους και ήθους με τις δηλώσεις του. Τους καλούμε άμεσα να απαντήσουν αν θεωρούν τους Κορίνθιους πολίτες που στηρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ συμμορίτες και επικίνδυνους και τη στάση του κ. Τατούλη στο συγκεκριμένο θέμα υπεύθυνη και σοβαρή. Απαιτούμε να απαντήσουν άμεσα όχι γιατί ως πολιτικός χώρος έχουμε μια τέτοια ανάγκη, αλλά γιατί η δημοκρατική κοινωνία της Κορινθίας απαιτεί μια ξεκάθαρη απάντηση στο θέμα αυτό.
Θα επανέλθουμε!

ekorinthos.gr