Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Πειθαρχικά: Ορίσθηκαν, 11 μήνες μετά, τα μέλη για το Διοικ. Μεταρρύθμισης

Μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε με το «μπλόκο» υπουργών, δικαστικών, με απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης ανακοινώθηκε την περασμένη Παρασκευή (11 μήνες μετά την ψήφιση του σχετικού νόμου) η συγκρότηση του πρωτοβάθμιου κοινού πειθαρχικού συμβουλίου του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και των φορέων του, δηλαδή: α) το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.), β) το Εθνικό Τυπογραφείο και γ) το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.).
Το Πειθαρχικό Συμβούλιο αποτελείται από τους:
1.Κωνσταντίνα Γκαβαρδίνα, Πρωτοδίκη ΔΔ του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, Πρόεδρος, με αναπληρωτή τον Γεράσιμο Κοκκίνη, Πρωτοδίκη ΔΔ του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών.
2.Κωνσταντίνο Κυριόπουλο, Πάρεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, Μέλος, με αναπληρώτρια την Αγγελική Βενάρδου, Δικαστική Αντιπρόσωπο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.
3.Σπυρίδων Ντουντουδάκη, Προϊστάμενο Διεύθυνσης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μέλος, με αναπληρωτή τον Ιωάννη Χροναίο, Προϊστάμενο Διεύθυνσης του Υπουργείου Οικονομικών.
Γραμματέας ορίζεται η Ευθυμία Φώτου, μόνιμη υπάλληλος του Υ.ΔΙ.Μ.Η.Δ., με βαθμό Δ’ του κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, που υπηρετεί στη Διεύθυνση Διοικητικού του Υ.ΔΙ.Μ.Η.Δ., με αναπληρώτρια την Αικατερίνη Χαρακοπούλου, μόνιμη υπάλληλο του Υ.ΔΙ.Μ.Η.Δ., με βαθμό Δ’ του κλάδου ΠΕ Διοικητικής Οργάνωσης, που υπηρετεί στη Διεύθυνση Διοικητικού του Υ.ΔΙ.Μ.Η.Δ.
Η ΑΠΟΦΑΣΗ

aytodioikisi.gr