Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Κωνσταντοπούλου: Να κληθεί ο Παπανδρέου


ÁÈÇÍÁ - ÅÐÉÊÁÉÑÅÓ ÅÑÙÔÇÓÅÉÓ ÓÔÇ ÂÏÕËÇ (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου σε δηλώσεις της στον Real FM τόνισε ότι θα πρέπει να κληθεί από την προανακριτική ο Γιώργος Παπανδρέου.
«Η προανακριτική επιτροπή θα πρέπει να καλέσει τον Γιώργο Παπανδρέου για να καταθέσει», είπε χαρακτηριστικά, ενώ άφησε να εννοηθεί, ότι πολλές δικογραφίες, όπως αυτή για τη λίστα Λαγκάρντ, «αργούν να έρθουν στη βουλή», σε συνεννόηση με την κυβέρνηση.
Μεταξύ άλλων η κα Κωνσταντοπούλου είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, ήταν αυτός που ζητούσε, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, να έρθει να καταθέσει τι γνωρίζει ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, για τη λίστα Λαγκάρντ. Και πρέπει να κληθεί στην προανακριτική επιτροπή, για να καταθέσει.
Επιφυλασσόμαστε να ζητήσουμε και τη διερεύνηση κάθε άλλου προσώπου, εφόσον προκύψουν στοιχεία. Είναι απαραίτητο να γίνει πραγματογνωμοσύνη για την προσέλευση του αρχείου της λίστας Λαγκάρντ και η προανακριτική πρέπει ζητήσει να γίνει. Δεν υπάρχει όμως υποχρέωση κάθε εισαγγελέα να ζητήσει να «πάει» το θέμα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος».

ysterografa.gr