Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Επίθεση Χρυσής Αυγή σε ΣΥΡΙΖΑ και Ελευθεροτυπία


Τι αναφέρει η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της για το δημοσίευμα της επίθεσης στον Αλέξη Τσίπρα
Σφοδρή επίθεση εξαπολύει η Χρυσή Αυγή στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία για το δημοσίευμα. Υπενθυμίζεται οτι σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα αναφέρει οτι ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στις ΗΠΑ δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων η οποία, σύμφωνα με την εφημερίδα πάντα, ανήκει στη Χρυσή Αυγή.
Διαβάστε την ανακοίνωση:
"Η τελευταία φαιδρή είδηση που ακούμε, σήμερα, σχετικά με αυτή την απέλπιδα προσπάθεια τους, λέει ότι «φερόμενα ως μέλη της Χρυσής Αυγής κινήθηκαν απειλητικά προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ». Βέβαια το «γεγονός» δεν το αντιλήφθηκε καν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το πληροφορήθηκε εκ των υστέρων. Για να το μεταφράσουμε στα Ελληνικά από τα «κομμουνιστικά», το όλο «γεγονός» το σκαρφίστηκε το επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, ενημέρωσε εκ των υστέρων τον Τσίπρα και πήρε την έγκριση του για την νέα προσπάθεια προπαγάνδας. Ακολούθως η «είδηση» μεταφέρθηκε όπως οι προκηρύξεις των τρομοκρατών, στην «Ελευθεροτυπία», προς αναπαραγωγή.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Ελευθεροτυπίας», η οποία απαλλάχθηκε από τα χρέη της προς τους εργαζομένους της και συνεχίζει και πάλι το «φιλεργατικό» της δημοσιογραφικό έργο, οι εν λόγω ομογενείς προσπάθησαν να απευθύνουν ερωτήσεις στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Προφανώς οι ομογενείς που αναφέρει η «Ελευθεροτυπία» προσπάθησαν να θέσουν «άβολες» ερωτήσεις στον Τσίπρα, τις οποίες δεν απάντησε. Ακολούθως βαφτίστηκαν «Χρυσαυγίτες», όπως πράττουν πάντα οι αριστεροί σε όποιον τους «στριμώχνει», και το υποτιθέμενο γεγονός πήρε το δρόμο της δημοσιότητας, προκειμένου να γίνει αντιχρυσαυγίτικη προπαγάνδα για άλλη μία φορά. Δεν βρέχει «σύντροφοι», ούτε όλοι είναι «Χρυσαυγίτες». Απλώς σας φτύνει ο κόσμος, πάρτε το χαμπάρι."

parapolitika.gr