Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Δυσφορία στο Μαξίμου για Ψωμιάδη

Antonis-Samaras-Panagiotis-Psomiadis
Υποψήφιος για τη θέση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι ο μέχρι σήμερα αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας. Μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να κηρύξει οριστικά έκπτωτο τον Παναγιώτη Ψωμιάδη  ο οποίος είχε καταδικαστεί επειδή μείωσε πρόστιμο σε ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων, το Σάββατο θα συνδριάσει η παράταξη της πλειοψηφίας για να επιλέξει τον νέο περιφερειάρχη.
Από τη μέρα που τέθηκε σε αργία ο Π. Ψωμιάδης τα καθήκοντα περιφερειάρχη εκτελεί ο αναπληρωτής και αδελφός του Διονύσης Ψωμιάδης ο οποίος θα είναι και πάλι υποψήφιος παρά τη δυσφορία που προκάλεσε η απόφαση αυτή στο Μέγαρο Μαξίμου και τη Λεωφόρο Συγγρού.
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ήταν προσωπική επιλογή του Αντώνη Σαμαρά για τη θέση του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη το 2010 όταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης επέμενε και τότε να βάλει υποψήφιο τον αδερφό του Διονύση.
Ο κ. Τζιτζικώστας δεν είχε κατέβει στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές επιλέγοντας να ασχοληθεί με τα κοινά της Θεσσαλονικής και εκτιμάται πως το ρεύμα το οποίο υπάρχει στην κοινωνία υπέρ της υποψηφιότητάς του θα αποτυπωθεί και στο σώμα των περιφερειακών συμβούλων το Σάββατο.
 
ysterografa.gr