Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Ολυμπιακός Λουτρακίου… τεσσάρων αστέρων

Ολυμπιακός Λουτρακίου… τεσσάρων αστέρων
Πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, ο Ολυμπιακός Λουτρακίου συνέτριψε με 4-0 τον Παννεμεατικό, ο οποίος κυρίως μετά την αποβολή του Σγούρου (50’) «κατέρρευσε».

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πολύ ανώτεροι και είχαν ευκαιρίες για πολλά περισσότερα γκολ, αλλά πότε η αστοχία και πότε ο Κεμαλάι, ο οποίος έκανε μια απίθανη επέμβαση σε κεφαλιά ψαράκι του Κολλιάκου, κράτησαν το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.
Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν ειδικά μετά το ημίωρο να μπουν στο ματς και δικαιολογημένα έφυγαν ηττημένοι από το γήπεδο, καθώς καλή ευκαιρία δημιούργησαν ενώ το σκορ ήταν ήδη 4-0, με τον Μπασιώτη.
Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Λουτρακίου έχασε ευκαιρίες με τους Κολλιάκο, Μπεκιάι, Παπαδημητρίου, Κατσιάπη, ενώ ο Κριαράς είχε δοκάρι.
Στην επανάληψη ήρθε νωρίς η αποβολή του Σγούρου, ο οποίος έκανε χέρι προσπαθώντας να αποσοβήσει γκολ, με τον διαιτητή Πάγκα να υποδεικνύει και πέναλτι με το οποίο ο Κολλιάκος έκανε το 1-0.
Η συνέχεια ήταν παράσταση για ένα ρόλο, με τους γηπεδούχους να είναι «καταιγιστικοί» και να φτάνουν στο 2-0 με κεφαλιά του Φραγκάκη μετά από φάουλ του Κολλιάκου, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε και το 3-0, μετά από υπέροχη συνεργασία με τον Κατσιάπη.
Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κατσιάπης εκμεταλλευόμενος ασίστ του Κριαρά.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Κόντης, Βαραβέρης, Μαστρογιάννης, Κορδαλής, Λέκκας, Φραγκάκης, Κριαράς, Κατσιάπης, Κολλιάκος, Μπεκιάι, Παπαδημητρίου
Έπαιξαν και οι: Κολλυρόπουλος, Κοιλιάρας, Μπίτζιος
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Παπουτσής, Κυριάκος (75’ Μπασιώτης), Σγούρος, Μαρινός, Σαϊσανάς Π., Αθανασόπουλος, Ραπουσάι (63’ Τζίνης), Κωστούρος (55’ Τσιάκος), Παλυβός, Σαϊσανάς Ν.

apopsi24.gr