Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ο Πανκαμαριακός λυγισε στο τέλος

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων o Πανκαμαριακός έχασε το τρίποντο καθώς ο Σαρωνικός Γαλατακίου κατάφερε να φύγει από το Ξυλόκαστρο με έναν απρόσμενο, όσο και πολύτιμο βαθμό , καθώς ο Ντερβίσι από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιώργου Τσιπά, γράφοντας το τελικό 2-2 .
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μούτσο, μετά από λάθος του Δεσποτέλη, αλλά οι παίκτες του Γιώργου Καρυώτη έφεραν το ματς στα ίσια στο 35’ με τέρμα του Βλάσση Κλουτσινιώτη.
 Στην επανάληψη, ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν και στο 65’ πέτυχαν το 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπολοβίνου, σε μια φάση όπου ο Σαρωνικός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κέντρο.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα έπαιρναν έστω και δύσκολα τους τρεις βαθμούς της νίκης, φτάσαμε στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων, όπου ο Σαρωνικός μετά από αλεπάλληλα  κόρνερ κατόρθωσε με τον Ντερβίσι. να ισοφαρίσει
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ: Σιετής (80’ λ.τρ. Τσιπάς Γ.), Δεσποτέλης, Ραχανιώτης, Κουρούμαλης, Μπολοβίνος, Καποκάκης, Τουμπανάκης, Πέδρο, Τσιπάς Ν., Σιώζος (85’ Τσάκας), Κλουτσινιώτης Β. (89’ Κλουτσινιώτης Ν.)
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ: Καζής, Δημαράκης (50’ λ.τρ. Αράπογλου), Αναργύρου, Κέντρο, Ντερβίσι, Ζιμπόλας, Λιούντρης, Χριστόπουλος, Μούτσος,