Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Δοκιμάζονται οι πρωτοπόροι εκτός έδρας


Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται την Κυριακή η 8η αγωνιστική στο Νότιο όμιλο, στο Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE 2. Όλα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 15:00 πλην του αγώνα στα Χανιά (16:00)

Ο πρωτοπόρος Παναιγιάλειος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Α. Ο. Γλυφάδας. Ο Κορίνθιος τεχνικός των «μελανόλευκων»,  Νίκος Κουρμπανάς στο δίτερμα της Παρασκευής στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου, φανέρωσε τα πλάνα του. Σε σχέση με το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Πανηλειακό, θα υπάρξουν σίγουρα δύο αλλαγές, ενώ «παίζει» να γίνει ακόμα μια με τον Μπουλούμπαση να διεκδικεί θέση στα χαφ στο αρχικό σχήμα, αντί του Σκαρτσίλα.
Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια, αντί του τραυματία Μπαλτιμά, θα καθίσει ο Ρίζος, ενώ φανέλα βασικού θα πάρει και ο αρχηγός της ομάδας, Τάκης Παπαδόπουλος, αντικαθιστώντας τον Ακπαρίδη, στο κέντρο της άμυνας
Το μεσημέρι έγινε το τελευταίο χαλάρωμα και στη συνέχεια η αποστολή (Ρίζος, Καράδαης, Σανδραβέλης, Θεοφανόπουλος, Αγουρίδης, Χ. Ρέλλας, Ακπαρίδης, Σούλης, Μαυρόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Τ. Παπαδόπουλος, Γκοτσούλιας, Αργυρόπουλος, Μπούνας, Σκαρτσίλας, Μπουλούμπασης, Διαμαντόπουλος, Μπουρλάκης, Παπαχρήστος, Λαζανάς) αναχώρησε για την Αθήνα, όπου και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων της πρωτεύουσας.
Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Μπαλτιμάς και για αγωνιστικούς λόγους οι Λαλαής και Δαλιάνης
Ο αποκλεισμός του τελευταίου για ακόμα ένα παιχνίδι, προκαλεί ερωτηματικά, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.
Από την άλλη πλευρά αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν με τον Βαγγέλη Μάλλιο να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του. Σύμφωνα με όσα έδειξε ο τεχνικός της ομάδας των Νοτίων Προαστίων, θα παρατάξει τους «κοκκινόμαυρους» με μια αλλαγή σε σχέση με την αναμέτρηση με την Κόρινθο, με τον Μουστόγιαννη, ο οποίος επιστρέφει από τιμωρία να παίρνει τη θέση του Κόντι στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Η Κόρινθος αύριο αντιμετωπίζει στη Νίκαια την Προοδευτική. Ένα σημαντικό πρόβλημα προέκειψε στην «Μπάρτσα» με τον έμπειρο αμυντικό Τάκη Παππά ο οποίος έχει πρόβλημα στην ποδοκνημική. Ο έμπειρος αμυντικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ωστόσο, η κατάσταση του δεν εμπνέει μεγάλη ανησυχία. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος του για να αγωνιστεί την Κυριακή και πλέον ο Σωτήρης Αντωνίου περιμένει τα ευχάριστα νέα στην τελευταία προπόνηση το Σάββατο.
Αν όλα πάνε καλά, ο Παππάς θα βρίσκεται στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Σπυρόπουλο. Γκολκίπερ αναμένεται να ξεκινήσει ο Μέλκας, με τους Κατσίκη (δεξιά), Φίλη (αριστερά) στα άκρα της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή, δίπλα σε Λουμπαρδέα και Παπαευθυμίου θα προστεθεί ένας εκ των Ματεντζίδη, Πεχλιβανόπουλου, προκειμένου να δυναμώσει ο άξονας. Οι Τσουβαλτσίδης και Τάνης θα βρίσκονται στα άκρα της επίθεσης, με τον Σαμπάνη να περνά σε ρόλο φορ.
Στο πλευρό της Κορίνθου στο ματς της Νίκαιας θα βρεθούν και οι φίλαθλοι της ομάδας. Οι οργανωμένοι της Θύρας 3 διοργανώνουν μια ακόμη εκδρομή, με κόστος συμμετοχής 10 ευρώ το άτομο και όπως έγινε γνωστό, η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 από τα Περιβολάκια, ενώ στο γήπεδο αναμένεται να δώσουν το παρών και μεμονωμένοι φίλαθλοι.

 Δύσκολο εκτός έδρας αγώνα στα Χανιά δίνει ο Αχαρναϊκός . κόντρα στον τοπικό Α.Ο.Χ., ενώ στη  Επισκοπή , κοντράρονται στο κρητικό ντέρμπι η Επισκοπή με τον Ρούβα. Ο Αστέρας Μαγουλας υποδέχεται την Καλαμάτα. Τρίποντο εκτός έδρας στα «χαρτιά» παίρνει ο Φωστήρας από τον Εθνικό Αστέρα που έχει παραιτηθεί από το πρωτάθλημα. Τέλος ρεπό έχει ο Πανηλειακός  

Η 8η αγωνιστική
 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ–ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ–ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ–ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΕΠΙΣΚΟΠΗ–ΡΟΥΒΑΣ
ΧΑΝΙΑ–ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ – ΦΩΣΤΗΡ              0 – 3 α.α.
ΡΕΠΟ Ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ