Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Δύσκολη αγωνιστική με ντέρμπι (Σπαθοβούνι - Αστέρας και Ατρόμητος - Α.Ο.Λ)




Αρκετούς ενδιαφέροντες αγώνες περιλαμβάνει η σημερινή 14η (προτελευταία του πρώτου γύρου) αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Κορινθίας.
Ο πρωτοπόρος Α.Ο. Σπαθοβουνίου , στο γήπεδο του Σολομού αντιμετωπίζει ένα πολύ δύσκολο εντός έδρας ματς, κόντρα στον ανεβασμένο στα τελευταία ματς, Αστέρα Δερβενίου και ο Σπύρος Αργυρόπουλος, θέλει να δει μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι παίκτες του. Από την άλλη πλευρά στο "Δερβενιώτικο στρατόπεδο" πάρα πολλά προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζει ο Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, στο πολύ δύσκολο ματς, κόντρα στο Σπαθοβούνι.
Ο τεχνικός του Αστέρα, περιμένει τους Κολιμάδη (θλάση), Μυργιώτη (διάστρεμμα), Τόλια (πρόβλημα στη μέση), Αναγνωστόπουλο (κάταγμα στα δάχτυλα του χεριού), να δει αν τελικά θα μπορέσει κάποιος να δώσει κανονικά το αυριανό παρόν. Πιο πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει ο Χρήστος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί με νάρθηκα στο χέρι του, ενώ θεραπείες κάνει και ο Νίκος Κολιμάδης, για να βρεθεί σε καλύτερη κατάσταση.
 Όσον αφορά τους Μυργιώτη και Τόλια, οι πιθανότητες είναι λιγότερες, με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, να προσπαθεί να είναι έτοιμος, αλλά αυτό θα φανεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Από εκεί και πέρα, η ψυχολογία είναι αρκετά ανεβασμένη μετά και τα συνεχή θετικά αποτελέσματα και εκφράζεται αισιοδοξία, ότι θα μπορέσει η ομάδα του Δερβενίου, να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, μέσα σε μια δύσκολη έδρα.
 Την ίδια ώρα (15:00) , στο Χιλιομόδι, ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου αντιμετωπίζει στο ντέρμπι της ημέρας  τον Α.Ο. Λουτρακίου. Η βαθμολογική συγκομιδή πλέον, είναι τέτοια που κάνει τους παίκτες του Γιώργου Τσουμάνη, να θέλουν πολύ τους τρεις βαθμούς, ώστε να ξεπεράσουν τους «οράνιε» και φυσικά να συνεχίσουν να κάνουν όνειρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο τεχνικός του Ατρομήτου, δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον τιμωρημένο Γιάννη Μίχα, ο οποίος τελικά δεν θα μπορέσει να βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα, ο νεαρός Κοντογιάννης, που αποχώρησε τραυματίας στο ματς με το Λέχαιο, θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή και είναι στην δικαιοδοσία του κ. Τσουμάνη, για το αν θα τον χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα. Η ανάκαμψη του Λέπεντζη και η σταθερότητα των Αμπαδιωτάκη, Τζαναβάρα και Μαρτίνου, είναι πολύ σημαντικές, ώστε το Χιλιομόδι, να συνεχίσει να βρίσκεται πάντα στη διεκδίκηση του τίτλου.
 Δύσκολες εκτός έδρας αποστολές έχουν ο ΠΑΣ Κλένια , ο Παννεμεατικός, και η Ελλάς Βέλου  καθώς αντιμετωπίζουν, τον Πανσολυγειακό ,τον Σαρωνικό Γαλατακίου και τους Αγίους Θεοδώρους, αντίστοιχα.
Στο Ξυλόκαστρο ο Πανκαμαριακός σκοπεύει την νίκη κόντρα στον Εθνικό Ξυλοκέριζας, ενώ η Θύελλα Πετρίου υποδέχεται τον Ηρακλή Λεχαίου.
Τέλος το εύκολο «τρίποντο» θα πάρει αυτή την εβδομάδα ο Ολυμπιακός Λουτρακίου, καθώς αντιμετωπίζει, εκτός έδρας  την Προοδευτική Περιγιαλίου και αν τον ευνοήσουν τα αποτελέσματα, μπορεί να βρεθεί ακόμα και στην κορυφή της βαθμολογίας.

Α1 Κατηγορία

14η αγωνιστική 15-12-12 15:00
ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3(α.α)
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ