Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Μ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝ​ΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΛΚ κ. Β. ΜΑΡΤΕΝΣ


Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, είχε σήμερα, στις Βρυξέλλες, συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, κ. Βίλφρεντ Μαρτένς, το Γενικό Γραμματέα του ΕΛΚ κ. Αντόνιο Λόπεζ Εστουρίς και τον επικεφαλής των Ευρωβουλευτών του ΕΛΚ κ. Γιόζεφ Ντολ.

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης με τον κ. Μαρτένς, ο κ. Μ. Κεφαλογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα σήμερα μια εξαιρετική συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΛΚ τον κ. Μαρτένς, για το παρόν και το μέλλον της Ευρώπης.
Πως θα ξανακερδίσουμε τις καρδιές των Ευρωπαίων πολιτών -και, κυρίως, των Ελλήνων- για τις Ευρωεκλογές του 2014 και πως θα συντονίσουμε τις δράσεις μας σε αυτήν την προοπτική.
Συζητήσαμε, βεβαίως, και το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελληνική οικονομία και κυρίως η Ελληνική κοινωνία. Ένας παραδοσιακός φίλος της Ελλάδας, που πάντα στηρίζει τις ελληνικές θέσεις και πάντα προσπαθεί στo πλαίσιο των δυνατοτήτων που του δίνει η θέση του, να βοηθήσει στη δύσκολη προσπάθεια που κάνει σήμερα η χώρα μας και ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Πιστεύουμε ότι, μετά από τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα και τις συναντήσεις που είχε ο Πρωθυπουργός στις Βρυξέλλες, τα πράγματα θα μπουν σε ένα θετικό ορίζοντα και η Ελλάδα θα καταφέρει αυτά που αξίζουν στο λαό και στην Ιστορία της».