Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Χωρίς Ιμπαγάσα αλλά με "Φέτφα" στην Τούμπα ο Ολυμπιακός

Ο Ζαρντίμ θα αφήσει στην Αθήνα τον Ιμπαγάσα, αλλά για πρώτη φορά μετά την ανανέωση του συμβολαίου του πήρε μαζί του τον Γιάννη Φετφατζίδη.
Ο Αργεντινός μέσος δεν κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα της προπόνησης και αποκλείστηκε από την αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Ο Πορτογάλος επέλεξε 20 παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη και πριν το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ θα αποφασίσει ποιοι θα μείνει εκτός 18άδας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέμπας, Μανωλάς, Κοντρέρας, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Φουστέρ, Μοντέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο.

Κόκκινο το ντέρμπι των «μικρών» ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 0-2

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα νέων Κ-20 με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν το τρίποντο με 2-0 χάρη στα τέρματα του Βουτσιώτη στο 76' με με δυνατό αριστερό σουτ και του Βραζιλιάνου Λεάντρο στο 85' με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Στο ξεκίνημα του αγώνα ο ΠΑΟΚ είχε δύο καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί με τον Δερμιτζόγλου να μην καταφέρνει να σκοράρει στο 6' και στο 8'. Με την συμπλήρωση 15 λεπτών ο Ολυμπιακός απείλησε με τον Λεάντρο να προειδοποιεί με εκτέλεση φάουλ για ότι θα ακολουθούσε στην συνέχεια, με τον Στρέντζο να επεμβαίνει εντυπωσιακά και να απομακρύνει.
Για τον ΠΑΟΚ αυτή ήταν η δεύτερη ήττα, και πρώτη εντός έδρας, ήττα στο πρωτάθλημα Υποδομών της Super League. O Ολυμπιακός μετά από αυτή τη νίκη είναι με 25 βαθμούς στην 1η θέση της βαθμολογίας.
ΠΑΟΚ: Στρέζος, Αποστολόπουλος, Ποζατζίδης, Ιντζίδης, Χατζόπουλος, Κιόσε, Παναγιωτούδης, Δεμιρτζόγλου, Σαββίδης (46' Ταουσιάνης), Παπαδόπουλος (64' Ανδριόπουλος), Δεληγιαννίδης (64' Γεωργιάδης).
Ολυμπιακός: Χουτετσιώτης, Καραγκούνης, Δημακάκος, Σωτηράκος, Κλιμακό, Σιώπης Ε., Παιδάκης, Βουτσιώτης, Ιωαννίδης (62' Βέργος), Γκίνο (68' Παπαδόπουλος), Λίρας.