Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Νέα "παπαδιά" στη Λαμία - Τον σκότωσε μαζί με τον εραστή της!


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας από το άγριο έγκλημα με θύμα τον 45χρονο Μίλτο Δράμαλη, πατέρα δυο μικρών παιδιών. Το φονικό αποτελεί το μοναδικό θέμα συζήτησης από χθες το πρωί που αποκαλύφθηκε, ενώ τα σενάρια που ακούγονται πολλά.
Οι αστυνομικοί της ασφάλειας από την πρώτη στιγμή κατάλαβαν ότι δεν έχουν να κάνουν με ληστεία, αλλά με ένα στυγερό έγκλημα, που έκρυβε πολύ μίσος. Παρόλο που ο δολοφόνος προσπάθησε να σκηνοθετήσει ένα σκηνικό ληστείας, ανοίγοντας κάποια συρτάρια μέσα στο σπίτι, οι αστυνομικοί δεν ξεγελάστηκαν.
Φως στο άγριο φονικό της Λαμίας έριξε η αστυνομία. Η σύζυγος του 45χρονου μαζί με τον εραστή της φέρονται να σχεδίασαν και εκτέλεσαν τον άτυχο πατέρα 2 παιδιών ανήμερα των γενεθλίων της...
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport το νέο σατανικό ζευγάρι φέρεται να έχει ομολογήσει το στυγερό έγκλημα.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μετά από πολύωρη ανάκριση και έρευνα κατάφεραν να εξιχνιάσουν την άγρια δολοφονία του 45χρονου Μιλτιάδη Δράμαλη που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.
Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί απέκλεισαν το ενδεχόμενο της ληστείας, παρά τις προσπάθειες της συζύγου να τους οδηγήσει προς αυτή την κατεύθυνση.
Το ζευγάρι των δολοφόνων είχε το χρόνο να καθαρίσει το διαμέρισμα, να εξαφανίσει κάποια στοιχεία και να το αφήσει σε τέτοια κατάσταση που να υποδηλώνει ληστεία.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς η δολοφονία έγινε με όπλο και όχι με αντικείμενο. Σκέπασαν το κεφάλι του θύματος με κάτι και τον πυροβόλησαν στο πίσω μέρος της κεφαλής.
Η 42χρονη συζυγοκτόνος είχε πολλά προβλήματα με τον άνδρα της και όπως όλα δείχνουν διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, με τον επίσης 42χρονο σιδηρουργό, που γνώριζε από παλιά.
Μάλιστα διάλεξε την ημέρα των γενεθλίων της για να βγάλουν από την μέση τον άτυχο 45χρονο την ώρα που κοιμόταν...
Σύμφωνα με πηγές του LamiaReport, το φονικό θυμίζει την περίπτωση Νάσιουτζικ, που την δεκαετία του ΄80 είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Τότε το θύμα, ο συγγραφέας Θανάσης Διαμαντόπουλος, είχε δεχθεί αλλεπάλληλες σφυριές στο κεφάλι, μέσα στο διαμέρισμά του, όπου βρέθηκε νεκρός.
Με παρόμοιο τρόπο δολοφονήθηκε και ο άτυχος 45χρονος χθες τα ξημερώματα την ώρα που κοιμόταν. Τραγική ειρωνεία, λίγο πριν είχαν γιορτάσει τα γενέθλια της 42χρονης συζύγου Αλέκας, όπως η ίδια είπε στους αστυνομικούς.
Τραγικά θύματα της υπόθεσης, που συγκλονίζει τη Λαμία, είναι τα δυο μικρά αγόρια του 45χρονου, που το πρωί έφυγαν για το σχολείο όπως κάθε μέρα, χωρίς να ξέρουν ότι από χθες όλα άλλαξαν στη ζωή τους...
newsit.gr