Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Κηδεύτηκε ο ιερέας που δολοφονήθηκε από τη γυναίκα του και τον εραστή της

Η κηδεία του άτυχου ιερέα που δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 3/9/2012, από τον εραστή της γυναίκας του με ηθικό αυτουργό την ίδια έγινε χθες το απόγευμα στο Μαρούσι. (διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση)
Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε η κηδεία του 52χρονου ιερέα, Θανάση Αυγερόπουλου στο κοιμητήριο του Αμαρουσίου. Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς, φίλοι, αλλά και χωριανοί του άτυχου ιερέα, οι οποίοι κατέφθασαν στην Αθήνα κατά τις πρωινές ώρες από το χωριό Μαυρολιθάρι Φωκίδος.
«Γιατί να σε χάσουμε έτσι; Αδερφέ μας, έφυγες πολύ άδικα», ήταν τα λόγια που του σιγοψιθύριζαν με δάκρυα στα μάτια τα αδέρφια του.
Τραγικές φιγούρες οι τρεις γιοι του και η αδελφή του Έφη Αυγεροπούλου η οποία ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία της παπαδιάς μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο στον ΣΚΑΙ στην εκπομπή της Τετάρτης 5/9/2012. (διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση). Τραγική εικόνα, ο 30χρονος γιος του, ο οποίος δε μπορούσε να πιστέψει τον άδικο χαμό του πατέρα του που προήλθε έπειτα από σατανικό σχέδιο της ίδιας του της μάνας. Πλήθος κόσμου με δάκρυα στα μάτια συνόδεψε τον ιερέα στην τελευταία του κατοικία.
«Χάσαμε τον παπά μας», έλεγαν μεταξύ άλλων οι συγχωριανοί του θύματος που παραβρέθηκαν στην κηδεία του.
Θυμίζουμε ότι παράκληση της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού, όπως και έγινε.
Επιθυμία της οικογένειας ειναι να μη δημοσιοποιηθούν φωτογραφίες από την εξώδιο ακολουθία που έγινε στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο κέντρο του Αμαρουσίου.