Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Εγκλημα στην Ηλεία: Τώρα φορτώνουν το φονικό ο ένας στον άλλον


Μπορεί να πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα με σκυμμένο το κεφάλι, μπορεί επίσης το συγκεντρωμένο πλήθος να την αποδοκίμαζε με όλη του δύναμη, ωστόσο η παπαδιά ακόμη και σε αυτές τις στιγμές, φαίνεται πως προσπαθεί ακόμα να "ξεγλιστρίσει" από τη δικαιοσύνη...
Η γυναίκα που φέρεται να σχεδίασε μαζί με τον εραστή της τη δολοφονία του συζύγου της, σύμφωνα με την Αστυνομία, προσπάθησε τώρα να τα "ρίξει" όλα στον... εραστή της!
Όπως διαβάζουμε στο patrisnews.com τα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Δημήτρης Αλεξόπουλος με τον Διοικητή της Υποδιεύθυνσή Ασφάλειας Πύργου Παναγιώτη Ηλιόπουλο, συγκλονίζουν!

Tόσο η 43χρονη σύζυγος του ιερέα όσο και ο 41χρόνος φίλος της φέρονται να προσπάθησαν να φορτώσουν την ευθύνη για το φόνο, ο ένας στον άλλο.

Πάντως, ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 41χρονο φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας του 52χρονου ιερέα ενώ στην 43χρονη παπαδιά ασκήθηκε δίωξη για ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια.
O 41χρονος υποστηρίζει ότι η 43χρονη του ζήτησε να σκοτώσει τον σύζυγό της επειδή δεν άντεχε τους ξυλοδαρμούς...
Όμως η 43χρόνη λέει ότι ο εραστής της την ζήλευε παθολογικά. Μάλιστα μετά το φόνο της είχε πει ότι θα έφευγαν κάπου στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό...
Οι ανακοινώσεις της ΑστυνομίαςΤο "σατανικό" ζευγάρι φέρεται να είχε προσχεδιάσει τον φόνο για να ζήσει ελεύθερα τον έρωτά του και να εφάρμοσε το σχέδιό του την περασμένη Δευτέρα.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, η 43χρονη, αφού είχε συνεννοηθεί πρώτα με τον 41χρονο, πάρκαρε το αυτοκίνητο που οδηγούσε και στο οποίο βρισκόταν και ο ιερέας σύζυγός της, σε πάροδο της εθνικής οδού Πύργου- Κυπαρισσίας, κοντά στην περιοχή του Κάτω Σαμικού. Στη συνέχεια, η 43χρονη, προφασιζόμενη σωματική της ανάγκη απομακρύνθηκε από το αυτοκίνητο, ενώ στην περιοχή βρισκόταν ήδη ο 41χρονος
Μόλις ο τελευταίος είδε τη γυναίκα να φεύγει, πλησίασε το αυτοκίνητο και πυροβόλησε τον ιερέα με κυνηγετικό όπλο, προκαλώντας του θανάσιμα τραύματα στο κεφάλι, τον τράχηλο και τον θώρακα.

newsit.gr

Πριν απο λίγη ώρα βρέθηκε και το όπλο που χρησιμοποίησε ο 41χρονος φερόμενος δράστης στην εν ψυχρώ δολοφονία του 52χρονου ιερέα. Ο 41χρονος φαίνεται πως είχε πει ψέματα
στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, τόσο για τη θέση, όσο και για τον τύπο του όπλου.
Έτσι δεν εντοπίστηκε στο σημείο που υπέδειξε αλλά σε απόσταση 50 μέτρων από το σπίτι το, κρυμμένο μέσα σε ένα πουρνάρι. Μάλιστα το είχε λύσει και δεν ήταν μονόκαννο, αλλά δίκαννο, γεγονός που ανετρέπει αρκετά για τον τρόπο της δολοφονίας.
Οι άνδρες της Ασφάλειας με επικεφαλής τον Διοικητή τους Παναγιώτη Ηλιόπουλο, συνεχίζουν τις έρευνες για στοιχεία παρά το γεγονός ότι η υπόθεση έχει εξιχνιαστεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή βρέθηκε και ένα δενδρύλλιο χασίς.


Η Παπαδιά τον σκότωσε ενώ περίμεναν το πρώτο τους εγγονάκι! - Σε δραματική κατάσταση η οικογένεια του ιερέα

Σοκαρισμένη η οικογένεια του ιερέα. "Δεν πρόλαβε να δει το εγγονάκι του" λέει με πόνο συγγενής του πατέρα Αθανάσιου. Σε δραματική κατάσταση οι 3 γιοι του, με ηρεμιστικά χάπια η αδελφή του Εφη. "Θέλουμε να τιμωρηθεί η φόνισσσα" λέει η θεία του ιερέα.
Την ίδια στιγμή η οικογένεια του ιερέα στο Μαρούσι από όπου καταγόταν ο 52χρονος πενθεί και βρίσκεται σε σοκ. Τους είναι αδύνατο να πιστέψουν όλα όσα έχουν συμβεί. Τραγική φιγούρα η Εφη Αυγεροπούλου, αδελφή του πάτερ Αθανάσιου με την οποία επικοινώνησε το Νewsit.
H γυναίκα είναι σε κακό χάλι μας είπε συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας, "την έχουμε με χάπια" δεν είναι σε θέση να μιλήσει σε κανέναν. Εκείνη αγκάλιασε με αγάπη την γυναίκα του αδελφού της, δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει γίνει, θέλει μόνο να τιμωρηθεί παραδειγματικά αυτή η γυναίκα και ο εραστής της".
"Ο πατερας Αθανάσιος δεν πρόλαβε να δει το εγγονάκι του από το μεγάλο του γιο" συνεχίζει με πόνο η συγγενής του ιερέα και προσθέτει "τα παιδιά του, αγορια και τα τρία ηλικίας 28, 25 και 12 ετών είναι σε κατάσταση σοκ".
Η θεία του ιερέα, Φανή Αυγεροπούλου δήλωσε στο Newsit με τρεμάμενη φωνή "δεν της εφτανε να τον χωρίσει, έπρεπε να τον δολοφονήσει; Αν ήθελε να κάνει τη ζωή της ας το έλεγε. Δεν ντράπηκε, δε σεβάστηκε ούτε τα ίδια της τα παιδιά. Θέλουμε να τιμωρηθεί για όλα όσα μας έκανε και αυτή και ο εραστής της".
Η κηδεία του πατέρα Αθανάσιου θα γίνει την Παρασκευή στο Μαρούσι όπου η οικογένεια Αυγεροπουλου διατηρεί οικογενειακό τάφο.



thebest.gr