Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Πήρε τον βαθμό στο τέλος η Ελλάς Βέλου, 2-2 στη Νεμέα

Σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι με ένταση και ενδιαφέρον μέχρι τη λήξη του, Παννεμεατικός και Ελλάς Βέλου, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με τον ένα βαθμό, χάρη σε τέρμα του Κοσκολέτου, στις καθυστερήσεις. «Χρυσή» αλλαγή και μεγάλος πρωταγωνιστής ο Βαλάντης Μπασιώτης για τα «λιοντάρια», ο οποίος γύρισε το 0-1, σε 2-1 μέσα σε πέντε λεπτά.
Αν και οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα, οι παίκτες του Χρήστου Βελέντζα μόλις στο 6’ εκμεταλλεύτηκαν αμυντική αδράνεια και με τον Αράπι, πέτυχαν το 0-1.
Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες, για να σκοράρουν. Ο Νίκος Σαϊσανάς απέτυχε δύο φορές (7’ και 22’) να φέρει το ματς στα ίσια, με την δεύτερη φάση να είναι από αυτές που δεν χάνονται, καθώς έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ, σε κενό τέρμα και με τον Κουρούμαλη εξουδετερωμένο. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τους Αράπι (17’) και Αντωνόπουλο (42’), ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κεμαλάι.
Στην επανάληψη, ο Παννεμεατικός δεν μπόρεσε με τους Παπουτσή (53’) και Μαρινό (57’), να ισοφαρίσει, ενώ από την άλλη πλευρά, ο Πιλιαφάς στο 62’ είδε τον Κεμαλάι, να του λέει «όχι».
Κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Μπασιώτης, που είχε περάσει στο ματς στο 60΄ και αφού αρχικά ισοφάρισε στο 65’ μετά από ασίστ του Παπουτσή, έφερε το ματς «τούμπα» στο 68’ με ένα ασύλληπτο σουτ, που έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Κουρούμαλη.
Στο 85’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, σε μια φάση που θα συζητηθεί. Ο Παλυβός φάνηκε να έρχεται σε επαφή με τον Αντρέα και να τον ανατρέπει, με τον διαιτητή Χονδρόπουλο να υποδεικνύει φάουλ εκτός περιοχής και να δίνει την κόκκινη κάρτα στον νεαρό της Νεμέας. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για πέναλτι και πιθανότατα έχουν δίκιο, μιας και αν υπάρχει ανατροπή, αυτή είναι σίγουρα εντός περιοχής.
Τελικά το 2-2 ήρθε στις καθυστερήσεις, όταν ο Κοσκολέτος, με αριστερό σουτ, νίκησε τον Κεμαλάι, εκμεταλλευόμενος ακόμα μια αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων.
Από πλευράς γηπεδούχων, κορυφαίος ο Μπασιώτης, που άλλαξε εντελώς τη ροή του ματς, μεγάλο ματς από το Νίκο Σαϊσανά, ως αριστερό χαφ, ενώ βοήθησαν και οι Σαϊσανάς Π. και Παλυβός.
Για την Ελλάς Βέλου, καλύτεροι οι Αράπι και Κοσκολέτος, ενώ προσπάθησε ο Νάκος.

ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Τσιάκος, Σγούρος, Μαρινός, Παλυβός, Τζίνης, Σαϊσανάς Π., Ραπουσάι (60’ Μπασιώτης), Παπουτσής (91’ Κασκαντάμης Ι.), Κωστούρος (52’ Αθανασόπουλος Αθ.), Σαϊσανάς Ν.

ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ: Κουρούμαλης, Πολυδωρόπουλος, Σάνι (80’ Δελής), Νάκος, Σαββίδης, Καραπανάγος (5’ Μπάρτζης), Αντωνόπουλος Π. (46’ Αθανασόπουλος Χ.), Αντρέα, Αράπι, Πιλιαφάς, Κοσκολέτος 

apopsi24.gr