Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Τελικά ο μικρός Μπεν είναι θαμμένος στην Κω;


Πριν από 21 χρόνια, ο μικρός Μπεν Νίνταμ, είχε απασχολήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη αφού ενώ ήταν σε διακοπές με την οικογένειά του στην Κω, ξαφνικά εξαφανίστηκε!
Τώρα, οι βρετανοί αστυνομικοί, ερευνούν ένα νέο σενάριο. Ο σχεδόν 2 ετών Μπεν να θάφτηκε κατά λάθος κάτω από μπάζα!

Όπως γράφουν οι βρετανικές εφημερίδες, οι βρετανικές συνεργάζονται με τις ελληνικές αρχές και εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο το παιδί να περιπλανήθηκε και να θάφτηκε κάτω από μπάζα σε συγκεκριμένη περιοχή.

Χρησιμοποιούν ειδικά τρισδιάστατα μηχανήματα τα οποία ανιχνεύουν ανθρώπινα οστά κάτω από την επιφάνεια της γης.

Η μητέρα του μικρού Μπεν, επιμένει πάντως ότι ο γιός της είναι ζωντανός. Η ζωή της, όπως λέει από την ημέρα της εξαφάνισης του παιδιού της είναι ένα μαρτύριο, αφού εκτός από τον πόνο της πρέπει να διαψεύδει και τους κακοήθεις που κυκλοφορούν ανυπόστατες φήμες για το πως εξαφανίστηκε το μικρό αγγελούδι!

Ο Μπεν εξαφανίστηκε το απόγευμα της 24ης Ιουλίου του 1991. Η μητέρα του τον είχε αφήσει στους γονείς της για να πάει να δουλέψει σε κοντινό ξενοδοχείο. Ο Εντι και η Κριστίν Νίνταμ τον πήγαν βόλτα σε ένα αγρόκτημα που ανήκε σε έναν οικογενειακό τους φίλο και έφαγαν μαζί του το μεσημέρι.
Ο μικρός έπαιζε έξω στην αυλή.

Όταν σταμάτησαν να ακουν το παιδί να παίζει, βγήκαν έξω και δεν τον βρήκαν πουθενά!
Εδώ κολλάει το νεο σενάριο που θέλει το παιδί να περιπλανήθηκε μόνο του και να έφτασε σε κοντινά κτίρια όπου γίνονταν οικοδομικές εργασίες.

newsit.gr