Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει... στρατιωτική λαβή


Η στήλη περνούσε τυχαία, ερχόμενη προς Αθήνα, από τα Εξαμίλια Κορινθίας (Σολωμός), και ειδοποίησε την Πυροσβεστική -η οποία ήδη ήταν ενήμερη- για τη φωτιά που μαινόταν. Δεν ήξερε, όμως, να ειδοποιήσει και την... Αστυνομία.
Ο λόγος; Για το... παγκράτιον (είναι και ημέρες Ολυμπιακών Αγώνων!!!) που παιζόταν μεταξύ του δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού και του βουλευτή Κορινθίας της «Χρυσής Αυγής» Στάθης Μπούκουρα, με φόντο τους έκπληκτους κατοίκους και το πύρινο μέτωπο των Εξαμιλίων.
Σύμφωνα με τους... παροικούντες στα Εξαμίλια, ο Στάθης πλησίασε τον Αλέκο, τον κοίταξε καλά, τον κοίταξε λοξά, και με μια στρατιωτική λαβή τον πέταξε στο χώμα. Μάλιστα, επειδή είναι ένα από τα «παλικάρια του Νίκου», ζήτησε από τους υπολοίπους συντρόφους να την «κάνουν», διότι ήθελε να είναι προσωπική η μάχη με το δήμαρχο Κορινθίων.
Όταν έφτασε η Αστυνομία, το έπαιξε... Πάκης (Προκόπης Παυλόπουλος, ντε!). Καμία επέμβαση, καμία σύλληψη...
Σύμφωνα με τον Αλέκο, σκοπός του Στάθη ήταν να δημιουργήσει επεισόδιο με το δήμαρχο, με τον οποίο έχει... ξανασυγκρουστεί, παρόντος του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, όταν ο Στάθης τους εξύβρισε δημοσίως και τους δύο για το λατομείο Πάτερη (πριν από περίπου δύο εβδομάδες).
Να σημειωθεί πως και οι δύο πλευρές κατέθεσαν μήνυση.
aftodioikisi.gr