Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ BIILL CLINTON ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η ιστορία ξεκινά το 1992…
Ο κυβερνήτης του Arkansas που η καταγωγή του ήταν από το Hope που σημαίνει στα Ελληνικά ελπίδα.
Τότε όλοι κατηγορούσαν τον William Jefferson Clinton ότι κάπνιζε μαριχουάνα στο πανεπιστήμιο για να του αποτρέψουν την υποψηφιότητα του προέδρου των Η.Π.Α
Ο μικρότερος Έλλην κοινοτάρχης (26 ετών), πρόεδρος της κοινότητας Σπαθαραίωντου νομού Θεσπρωτίας Βασίλειος Τζίμας, όπου στην κοινότητα του είχε βαφτίσει η Θέτιδα από την αχίλλειο φτέρνα τονΑχιλλέα και τον είχε κάνει αθάνατο.
Ο πρόεδρος της κοινότητας βάφτισε τον Bill Clinton στα αθάνατα νερά της Στυγός και τον έκανε αθάνατο απέναντι στις καταγγελίες του Αμερικανικού τύπου, όπου η αχίλλειος φτέρνα του Clinton ήταν η μαριχουάνα στο πανεπιστήμιο.
Το ψήφισμα της κοινότητας κατέγραψε ότι ο Clinton θα λάμψει ως ένας παγκόσμιος ηγέτης που θα ασχολείται με την ειρήνη, την ανάπτυξη και τον έκανε επίτιμο Έλλην πολίτη.
Ο Βασίλειος Τζίμας μετέπειτα παραβρέθηκε στην ορκωμοσία τελετής του προέδρου των Η.Π.Α σαν ξένος ηγέτης και επισκέφτηκε το Arkansas και το HOPE γενέτειρα του Clinton.
Σήμερα οι 2 αυτοί άντρες συναντήθηκαν και ο Clinton δεν ξέχασε τον αγαπητό του φίλο Βασίλειο Τζίμα, και του δήλωσε στην συνάντηση που είχαν στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια ότι αυτές οι κινήσεις απέδωσαν καρπούς και ότι ο Clinton αισθάνεται ότι είναι Έλληνας πολίτης μετά από την κοινή τους έξοδο από το Μ. Βρετάνια.
Ο πρώην πρόεδρος της κοινότητας Βασίλειος Τζίμας ευχαριστεί τον Clinton για την Ελληνική του συνείδηση η οποία μπορεί να βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο.

Κώστας Έλληνας