Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Δεν πάει στον Alpha η Καϊλή

Εδώ και αρκετό καιρό, είχε προεξοφληθεί η επιστροφή της Εύας Καϊλή στη δημοσιογραφία και την τηλεόραση, μετά το… γύρισμα της πλάτης από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, που δεν της επέτρεψε να διατηρήσει μια έδρα του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός Βουλής.
Η πρώην βουλευτής του Κινήματος άρχισε αμέσως να αναζητά το επόμενο βήμα στην καριέρα της, που ήταν επιστροφή στη δημοσιογραφία, εκεί από όπου ξεκίνησε, προτού ασχοληθεί με την πολιτική και το ΠΑΣΟΚ.
Οι φήμες την ήθελαν να επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Alpha, και πιθανόν την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων ή ακόμη και μιας πολιτικής εκπομπής.
Η ίδια ωστόσο, ξεκαθαρίζει με συνέντευξη που παραχωρεί σήμερα στο «Πρώτο Θέμα», ότι δεν επιστρέφει στον Alpha, αλλά ξεκινά συνεργασία με τον όμιλο του Δημήτρη Κοντομηνά. «Δεν συζητώ με τον Alpha, αλλά με τον Όμιλο Demco, του κ. Κοντομηνά, και αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι οι διεθνείς σχέσεις του ομίλου. Αποτελούν άλλωστε και το αντικείμενο των σπουδών μου, αφού είμαι διεθνολόγος. Εκεί λοιπόν θα κινηθώ», είναι η χαρακτηριστική αποστροφή της Εύας Καϊλή για το μέλλον της.

statesmen.gr