Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

«Θα φορολογήσουμε 50.000 ευρώ... »

image002.png 
Εκπομπή  με τον Παύλο Χαϊκάλη,Κωνσταντίνο Ρόκα,Γιάννη Σχίζα και Μάκη Γιομπαζολιά

Για τις αλλαγές στα ψηφοδέλτια των κομμάτων, για τις θέσεις τους για το μνημόνιο αλλά και για το φορολογικό μας σύστημα  μίλησαν, ο Παύλος Χαϊκάλης από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ  ΈΛΛΗΝΕΣ, ο Κωνσταντίνος Ρόκας από το ΠΑ.Σ.Ο.Κ ,  ο Γιάννης Σχίζας από το ΣΥΡΙΖΑ και ο Μάκης Γιομπαζολιάς από την ΔΗΜΑΡ στην Φαίη Μαυραγάνη στο studio του focusweb.gr.

Παύλος Χαϊκάλης: « Καλά έκαναν όσοι έφυγαν από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ για άλλα κόμματα. Δεν κοιτάω σειρές, ούτε ποιοι είμαστε, ούτε τι κάνουμε. Με αφορά περισσότερο το αύριο και όχι τι συμβαίνει στο ΠΑ.ΣΟ.Κ ή στην Ν.Δ.»

Κωνσταντίνος Ρόκας: « Πως οι χώρες όπως η Κίνα και η Ρωσία που έχουν χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο από την Ελλάδα θα δανείσουν στην χώρα μας;»

Γιάννης Σχίζας: «Η θέση που λέει ότι θα υπάρξει επιβάρυνση των ανθρώπων με φόρους που έχουν ένα εισόδημα πάνω και 50.000 ευρώ έχει ένα νόημα. Τέτοιου είδους πολιτικές είναι στα πλάνα μας».

Μάκης Γιομπαζολιάς: « Ο Ελληνικός λαός καταδίκασε ήδη πολιτικά το μνημόνιο με την απόφασή του στις εκλογές που έγιναν. Δεν χρειάζεται λοιπόν άλλη πολιτική καταγγελία.»