Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Εγέρθητι… στις καταθέσεις

Στην Ελλάδα οι φανατικοί της καταγγελίας του μνημονίου, δίχως να προτείνουν άλλη βιώσιμη λύση, πλην της απομόνωσης της χώρας, καλό θα ήταν να καταλάβουν τους διεθνείς συσχετισμούς και να ρίξουν μία ματιά στην κόντρα Γαλλίας – Γερμανίας.
Οι ισόβιοι συνδικαλιστές, οι κρατικοδίαιτοι τεμπέληδες, που έδιωξαν την ανάπτυξη από την Ελλάδα, με απεργίες και κινητοποιήσεις, υποσχόμενοι λουφαδόρικα επιδόματα και περαιτέρω χλιδή, τις χρυσές εποχές της χώρας, σήμερα ξεγυμνώνονται, αφού ως βουλευτές του χάους, το μόνο που έχουν να προτείνουν είναι την απόλυτη βαλκανοποίηση της πατρίδας μας.
Το γεγονός ότι ο δημόσιος διάλογος διεξάγεται στα παράθυρα της τηλεόρασης, εκθέτει τους εργατοπατέρες, που ως κομμουνιστική τρόικα από άλλη εποχή, ομολογούν πως θα κάνουν πολιτική, με τα λεφτά των καταθέσεων του Ελληνικού λαού.
Άρα η λύση που προτείνουν, όταν η χώρα θα βρίσκεται στην ευρωπαϊκή γωνία της οικονομικής και πολιτικής απομόνωσης, είναι να «φάμε» τα εναπομείναντα λεφτά των Ελλήνων.
Αυτοί που μεγάλωσαν και «ανδρώθηκαν» στη λογική του κεκτημένου συνδικαλισμού και της καλοπληρωμένης αργομισθίας, σήμερα και σε συνέχεια του φυσικού τρόπου ζωής τους που είναι «με ζουν οι άλλοι», πιστεύουν πως θα κάνουν με το ίδιο μοτίβο ..και πολιτική ή θα στήσουν κάποια κυβέρνηση κωμωδία.
Πιστεύουν πως η ψήφος διαμαρτυρίας που έλαβαν, και που αποδεικνύεται σιγά-σιγά ψήφος τρόμου, μπορούν να την εκμεταλλευτούν για να υφαρπάξουν, πλούτη και οικονομίες.
Οι επόμενες εκλογές, θα τους στείλουν εκεί που δημοσκοπικά τους αρμόζει..
γιατί, το «Εγέρθητι στις Καταθέσεις», στην Ελλάδα δεν πιάνει.

ΠΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ / statesmen.gr