Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Σε προεκλογική συγκέντρωση που έγινε στην Αθήνα κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος ξεκαθάρισε:"Η Ελλάδα δεν παραδίδεται,ο Παρθενώνας δεν υποθηκεύεται από κανέναν και για κανέναν λόγο.Η Ελλάδα δεν πωλείται".
"Μας είπαν επικίνδυνους.Ναι είμαστε πολύ επικίνδυνοι.Αλλά για αυτούς που μας υποθήκευσαν και μας λήστεψαν",τόνισε ο Πάνος Καμμένος.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έστειλε βροντερό μήνυμα στους πολιτικούς της νέας τάξης πραγμάτων:"Εμείς δεν υπογράψαμε κανένα μνημόνιο,δεν στείλαμε επιστολή ότι θα παραδώσουμε την πατρίδα μας.Είναι προδότες της πατρίδας και οι προδότες σε αυτή τη χώρα δεν έχουν αύριο.Την Κυριακή το βράδυ θα είναι ανεπιθύμητοι".
"Η πρώτη μας αξία είναι η επαναφορά της ηθικής στην Ελλάδα",κατάληξε στην ομιλιά του ο Πάνος Καμμένος,καλώντας τους χιλιάδες ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ να ψάλουν τον Εθνικό Ύμνο.

ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
Ο Πρόεδρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια του Νομού Έβρου, θα ασκήσει την  Κυριακή το πρωί στις 10:30 πμ το εκλογικό του δικαίωμα στο 300 Εκλογικό Τμήμα στο Δημοτικό Σχολείο Χώρας, της Σαμοθράκης.