Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Φινάλε Α΄ γύρου στη Β' Κορινθίας

Φινάλε του Α΄ γύρου αποτελεί η 13η και τελευταία αγωνιστική  της χρονιάς στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο. Η αγωνιστική άρχισε σήμερα με δύο αγώνες (ένα σε κάθε όμιλο). Στο Α’ όμιλο στον Συνοικισμό ο Κύψελος Κορίνθου αντιμετωπίζει σε αγώνα ντέρμπι τον Αετό Αγγελοκάστρου, όπου και η δύο ομάδες αναζητούν βαθμούς για παραμονή στην κατηγορία. Στον Β’ όμιλο ο εκ των πρωτοπόρων του ομίλου Πανκαμαριακός αντιμετωπίζει στο Ξυλόκαστρο, την ομάδα του Ασπρόκαμπου. Η ομάδα του Καμαρίου με νίκη στέφεται «Πρωταθλήτρια χειμώνα».
 Η 13η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο. Στον Α’  όμιλο ο ήδη «Πρωταθλητής χειμώνα» Εθνικός Ξυλοκερίζης αγωνίζεται στην έδρα του με τον Άρη Κορίνθου, ενώ οι Άγιοι Θεόδωροι δοκιμάζονται στην Περαχώρα από την τοπική ομάδα , ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας της Προόδου Αγίου Βασιλείου με τον Α.Σ. Λουτράκι. Στα Εξαμίλια οι Γαλάσζιοι Νέοι αγωνίζονται με τον Τενεάτη Αθικίων, ενώ στο Μαψό αγωνίζεται στο γειτονικό ντέρμπι με τον ΠΑΟ Κουταλά για μια θέση στην κατηγορία.
Στον Β’ όμιλο αύριο ο εκ των πρωτοπόρων Αετός Κρυονερίου , δοκιμάζεται , στο Ξυλόκαστρο, από την Θύελλα Κάτω Διμηνιού , όπως και το Σπαθοβούνι , στο Λεόντιο, από την τοπική Θύελλα. Στα  ντέρμπι της ημέρας , στην Αρχαία Κόρινθο, ο τοπικός Άρης αντιμετωπίζει τον Πανευρωστινιακό, στο στάδιο του Βέλου ο Απέσσας Χαλκίου μάχεται με την Λυκοποριά για την παραμονή τους όπως και στον Συνοικισμό, η Κόρινθος ’06 με τον Ολυμπιακό Άσσου. Τέλος στην Αρχαία Φενεό  ο Παμφενεατικός αγωνίζεται με την Αναγέννηση Κιάτου.
Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής το πρωτάθλημα της Β’ Κορινθίας , διακόπτεται για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και θα αρχίσει πάλι με την πρώτη (14η) αγωνιστική του 2ου γύρου το Σαββατοκύριακο 7/8 Ιανουαρίου 2012.
Η 13η αγωνιστική
Α΄ όμιλος
17-12-11
Π.Α.Σ. ΚΥΨΕΛΟΣ - ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚ.
18-12-11
Α.Π.Σ. ΑΓΙΑΝΝΗΣ - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
Α.Ο. ΜΑΨΟΥ - Π.Α.Ο. ΚΟΥΤΑΛΑΣ
ΠΡΟΟΔΟΣ AΓ. ΒΑΣ. - Α.Σ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚ. - ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Α.Ο. ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ
ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ - ΤΕΝΕΑΤΗΣ

Β΄ όμιλος
17-12-11
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ
18-12-11
ΘΥΕΛΛΑ Κ.Δ. - ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤ. - Α.Ο. ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
ΑΠΕΣΣΑΣ - Α.Ο. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡ. - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ