Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Στα γεννέθλια της μητέρας του στην Αλμυρή και.. στο Άγιον Όρος ο πρωθυπουργός

Στα γεννέθλια της μητέρας του και.. στο Άγιον Όρος ο πρωθυπουργός
Μπορεί το Σαββατοκύριακο να είναι ιδαίτερο κρίσιμο για το μέλλον της Ελλάδας με τα συνεχή ραντεβού Μέρκελ- Σαρκοζί, αλλά και ο πρωθυπουργός μάλλον θα προτιμήσει να ηρεμήσει από την καθημερινότητά του...  
Ο Γιώργος Παπανδρέου το απόγευμα θα γιορτάσει τα γεννέθλια της μητέρας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαργαρίτα Παπανδρέου θα γιορτάσει τα 88χρόνια στην Αλμυρή Κορινθίας με τον γιό της και στενούς συνεγγείς. Η κυρία Παπανδρέου είχε γεννέθλια (γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 1923 στο Όουκ Παρκ του Ιλλινόις των Η.Π.Α ) στις 30 Σεπτεμβρίου,όταν ο πρωθυπουργός έλειπε στο Παρίσι για να συναντήσει τον Σαρκοζί και έτσι επέλεξε τη σημερινή μέρα για να γιορτάσει με τον γιό της, έστω και καθυστερημένα.
Ωστόσο, ο πρωθυπουργός έχει προγραμματίσει επίσκεψη στο Άγιον Όρος για την Κυριακή και μάλιστα ταξιδεύει πολύ πρωί.
Στο Άγιον Όρος θα βρεθεί την Κυριακή o πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, μιας και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος γιορτάζει με σειρά εκδηλώσεων τα 20 χρόνια της πατριαρχίας του στο φανάρι.
Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μετά απο πρόσκληση του κ. Βαρθολομαίου, όπως διαβέβαιωσε στο agioritikovima.gr ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού κ. Ελενόπουλος θα προσέλθει στον Άγιον Όρος για να παραστεί στη θεία λειτουργία στο Πρωτάτο, στις Καρυές, και στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση προς τιμήν του.

newpost.gr