Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΠΑΣΟΚ: Παμπελοννησιακή συνδιάσκεψη στον Ισθμό

Πορεία προς την Εθνική Προγραμματική Συνδιάσκεψη για το ΠΑΣΟΚ που κάνει Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Πελοποννήσου με κεντρικό ομιλητή τον Γραμματέας Ε.Σ. Μιχάλης Καρχιμάκης
Στη διαδικασία θα συμμετέχουν μέλη της Κυβέρνησης,οι βουλευτές της Πελοποννήσου κσι όλοι οι αιρετοί.
Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011, στις 5:30μ.μ. στο Ιsthmia Prime Hotel, στον Ισθμό της Κορίνθου
Η κρισιμότητα της περιόδου που εδώ και καιρό διανύουμε, αποδίδει, σχεδόν αυτονόητα, κεντρικό ρόλο στη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη.
Η ιστορική συγκυρία, που όμοιά της δεν υπήρξε στη μεταπολιτευτική περίοδο, έφερε και πάλι το ΠΑ.ΣΟ.Κ στο τιμόνι της χώρας.
Στην πορεία μας προς την Προγραμματική Εθνική Συνδιάσκεψη την 3η Σεπτεμβρίου 2011, με κύριο στόχο να διαμορφώσουμε το Πρόγραμμα Επανεκκίνησης στην οικονομία, την κοινωνία και το κοινωνικό κράτος, έχει αρχίσει ο εσωκομματικός διάλογος στις οργανώσεις που ολοκληρώνεται, σε επίπεδο περιφέρειας, με τις Περιφερειακές Συνδιασκέψεις.
Η Συνδιάσκεψη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011, στις 17:30, στην αίθουσα «Μυκήνες» του Isthmia Prime Hotel, στον Ισθμό της Κορίνθου. Την πολιτική εισήγηση θα παρουσιάσει ο Γραμματέας Ε.Σ. Μιχάλης Καρχιμάκης. Στη διαδικασία θα παρευρεθούν και θα παρέμβουν μέλη της Κυβέρνησης.
Ο δημοκρατικός διάλογος και η διευρυμένη συμμετοχή κατά τη Συνδιάσκεψη, αποτελούν αναγκαία συνθήκη, ώστε το ΠΑΣΟΚ να συμπυκνώσει τις προτάσεις και τους προβληματισμούς της κοινωνίας και να παρέμβει δημιουργικά για να λυθούν προβλήματα της καθημερινότητας. Και όλοι μαζί θα εργαστούμε για να αποκαλύψουμε και να απομονώσουμε το πραγματικό πρόσωπο της συντήρησης που έχει επενδύσει στην κατάρρευση του πολιτικού συστήματος.