Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓ​ΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΣΤΗ REAL NEWS

Ο Εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Γ. Παπανδρέου, στο μήνυμά του για την Πρωτομαγιά, προσποιείται πως δεν βλέπει τα δεκάδες χιλιάδες λουκέτα, την ανεργία που εκτινάσσεται στα ύψη, την ύφεση που βαθαίνει, τον πληθωρισμό που σκαρφαλώνει στα πιο ψηλά επίπεδα. Μιλά για δικαιώματα των εργαζόμενων, που υπάρχουν -όπως λέει- στα χαρτιά και δεν βρίσκει ούτε λέξη αυτοκριτικής για αυτά που έφεραν οι πολιτικές του. Τραγική ειρωνεία, όμως, την ώρα που τα λέει  αυτά ο κ. Παπανδρέου, ένας ακόμη κορυφαίος υπουργός του, προσπαθώντας να διαχωρίσει τη θέση του από το κυβερνητικό σκορποχώρι, ομολογεί ότι η κυβέρνηση έχασε πολύτιμο χρόνο, της καταλογίζει αδεξιότητες, καθυστερήσεις και αμηχανία. Ενώ ταυτόχρονα στρώνει χαλί για πρόσθετα σκληρά μέτρα.  Το συμπέρασμα είναι ένα: Όσο αποτυγχάνουν στην άσκηση πολιτικής, τόσο επιδίδονται στην άσκηση αντιπολίτευσης,  εναντίον του εαυτού τους».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΝΔ κ Γ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο κ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ

Ο Εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Ραγκούσης, με σημερινές του δηλώσεις, προσπάθησε να εμφανιστεί σαν Πόντιος Πιλάτος απέναντι στους συντρόφους του, συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ που απειλούν να βυθίσουν τη χώρα στο σκοτάδι. Ο κατά τα άλλα συντονιστής της κυβέρνησης, σε ρόλο ανεύθυνου παρατηρητή, παρακολουθεί το μισό ΠΑΣΟΚ να στρέφεται εναντίον του άλλου μισού, που απειλεί να κρατήσει όμηρο την κοινωνία. Θα ήταν ενδιαφέρον να πει – αλλά το ξέχασε –για τη στάση που κρατούσε ο ίδιος ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, όταν  υποστήριζε άκριτα, το Μάρτιο του ’08, τις κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ, όπως και κάθε άλλη κινητοποίηση.   
Όπως ξέχασε να πει το παραμικρό και για το γεγονός ότι είναι ο σημερινός υπουργός των Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου – που τότε ήταν “αδελφός” του κυρίου Φωτόπουλου και σήμερα φοβάται να σταθεί απέναντί  του - που είχε εισβάλει, μαζί με τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ, στο Δ.Σ. της εταιρίας για να ματαιώσουν, με το “έτσι θέλω”, αποφάσεις, που σήμερα λένε ότι θέλουν να προωθήσουν. Δυστυχώς, οι άνεμοι που έσπερναν τότε γίνονται θύελλα σε βάρος του λαού, σήμερα».