Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Παρελθόν ο Τάσος Παυλίδης από την Κόρινθο

Παρελθόν και τυπικά αποτελεί ο Τάσος Παυλίδης από την Κόρινθο. Η ποδοσφαιριστής της Κορίνθου έλυσε κοινή συναίνεση το συμβόλαιο του με την ομάδα του Ισθμού χαρίζοντας μάλιστα το υπόλοιπό του συμβολαίου του. Το Δ.Σ. του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.
ΚΟΥΡΜΠΑΝΑΣ:Μένει υπό την προϋπόθεση να παραμείνει και ο Σωτήρης Μαυρονάσιος   
Αβέβαιο παραμένει και το μέλλον του Νίκου Κουρμπανά σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή του στον πάγκο της Κορίνθου. Ο έμπειρος τεχνικός θα παραμείνει στην ομάδα υπό την προϋπόθεση να παραμείνει και ο Σωτήρης Μαυρονάσιος με τον οποίο έχει συνεργαστεί άψογα.
Στο μεταξύ ετοιμάζεται ο οικονομικός απολογισμός της ομάδας για την Γενική Συνέλευση που θα ορισθεί σε ημερομηνία που θα καθορίσει το Δ.Σ. του συλλόγου την Δευτέρα 09/05/2011. Δύσκολα τα πράγματα για την Κόρινθο σε ότι έχει να κάνει σε οικονομικό επίπεδο μετά την νέα προσφυγή που εκδικάστηκε κατά της ομάδας του Ισθμού.
Ο Αντρέι Αντρέεφ δικαιώθηκε από το Δαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έτσι η " Μπάρτσα" υποχρεούται να πληρώση το πόσό των 24000€ περίπου.
Αναλυτικά η απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ:

Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά καθ’ ολοκληρίαν την από 14/03/2011, με αριθμό πρωτ. Ε.Π.Ο. 9.431/2011 Αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΑΝΤΡΕΪ ΝΙΚΟΛΟΦ ΑΝΤΡΕΕΦ κατά του καθ’ ου ΤΑΠ με την επωνυμία «Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος ΚΟΡΙΝΘΟΣ».Επιβάλει και Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αρίθμ. 53/2011 Απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος του καθ’ ου ΤΑΠ. Ειδικότερα, επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος του καθ’ ου ΤΑΠ με την επωνυμία «Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογός ΚΟΡΙΝΘΟΣ»: (α) την κατ’ άρθρο 24§7(γ) του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών και (β) την κατ’ άρθρο 24§8 του ίδιου Κανονισμού ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου ελληνικού Πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθ’ ης ΠΑΕ από τη δημοσίευση της παρούσης και εφεξής στο τρέχον, ή στο επόμενο Πρωτάθλημα και μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση στον αιτούντα ποδοσφαιριστή των τελεσιδίκως επιδικασθέντων ποσών των οχτακοσίων τριάντα Ευρώ (830,00€) (καθαρά), των δώδεκα χιλιάδων Ευρώ (12.000,00€) (άνευ φόρων), με το νόμιμο τόκο από την επίδοση της προσφυγής και μέχρι την εξόφληση, πλέον του ποσού των έξι χιλιάδων εξακοσίων σαράντα Ευρώ (6.640,00€) (καθαρά) και του ποσού των τριών χιλιάδων Ευρώ (3.000,00€) (άνευ φόρων), σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο σκεπτικό της υπ’ αρίθμ. 350/2010 Απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. και μέχρι την εξόφλησή του, καθώς και του ποσού των τριακοσίων Ευρώ (300,00€) για τη δικαστική του δαπάνη.