Ο Εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το σίριαλ στο κυβερνητικό σκορποχώρι γράφει νέα ιλαροτραγικά επεισόδια:
Αυτή τη φορά ο καβγάς ανάμεσα στα υπουργεία ξέσπασε για το ποιος παίρνει κίτρινη κάρτα από την Τρόικα. Ανώτατο πολιτικό στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών κάρφωσε τον κ. Ρέππα, ο οποίος -προσερχόμενος στη Βουλή- αντέδρασε έντονα χαρακτηρίζοντάς τον “τσιτσιφιόγκο”.
Πάντως, καλό είναι στην κυβέρνηση να γνωρίζουν ότι σημασία έχει πως κίτρινη κάρτα έχουν πάρει, ήδη, από τον Ελληνικό λαό. Ενώ η κόκκινη δεν θα αργήσει να έρθει».
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Σήμερα, συμπληρώνεται ένας χρόνος από την τραγωδία στο υποκατάστημα της MARFIN στην οδό Σταδίου.
Η Νέα Δημοκρατία τιμά τη μνήμη των τριών συμπολιτών μας που έπεσαν θύματα του φανατισμού και της τυφλής βίας.
Πριν από ένα χρόνο ο Αντώνης Σαμαράς με παρέμβασή του στη Βουλή είχε αναφερθεί σε αυτή την τραγική απώλεια της ζωής των τριών συμπολιτών μας που έπεσαν θύματα της εγκληματικής βίας των δολοφόνων εμπρηστών. Και είχε σημειώσει ότι στη Δημοκρατία υπάρχουν διαφορές, υπάρχει χώρος για διαφωνία και διαμαρτυρία, αλλά δεν υπάρχει χώρος για βία!
Αυτό το μήνυμα της υπευθυνότητας και της ομόθυμης καταδίκης της βίας και της τρομοκρατίας -μακριά από τους αυτοαναγορευόμενους υπερασπιστές του Λαού- παραμένει πάντοτε επίκαιρο.
Η Πολιτεία οφείλει, σήμερα, να πράξει το καθήκον της στη μνήμη των αθώων θυμάτων της MARFIN και να οδηγήσει τους δολοφόνους στη Δικαιοσύνη.
Θέλω να επανέλθω στο θέμα των δηλώσεων του κ. Στρος-Καν.
Οι τελευταίες αποκαλύψεις για όσα είπε ο κ. Στρος Καν, οι αντιδράσεις της κυβέρνησης και η ανακοίνωση του ΔΝΤ δεν αφήνουν πλέον καμία αμφιβολία. Ο κόσμος έβγαλε τα συμπεράσματά του και ξέρει ποια είναι αλήθεια.
Την είπε ξεκάθαρα στην κάμερα ο κ. Στρος Καν και δεν μαζεύεται με τίποτε.
Είπε ότι η χώρα μπήκε στο ΔΝΤ σε 15 ημέρες, διότι είχαν προηγηθεί πολύμηνες επαφές από το Νοέμβριο – Δεκέμβριο.
Είπε ότι οι επαφές αυτές γίνονταν υπόγεια.
Είπε ότι γίνονταν υπόγεια, διότι ο Παπανδρέου ήθελε να κρύψει τα σχέδιά του από τους Έλληνες, που αντιδρούσαν σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Παρόλα αυτά, η επιχείρηση εξαπάτησης και αποπροσανατολισμού συνεχίζεται.
Όμως! Ο πανικός, που τους κατέλαβε, τους οδηγεί σε νέες αντιφάσεις και τους εκθέτει ακόμη περισσότερο.
Από όσα είπαν ως τώρα θυμίζουμε:
· Στις 11 Δεκεμβρίου 2009, σε συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες, ο Γ. Παπανδρέου λέει: «Εγώ έχω επαφές και με τον Στρος Καν, αλλά επαφές για να συζητήσω τη γενικότερη οικονομική κατάσταση, για να αξιοποιήσουμε τη δική τους τεχνογνωσία».
· Στις 11 Φεβρουαρίου 2010, πάλι σε συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες, ομολογεί ότι είναι σε επαφή με το ΔΝΤ, αλλά επιμένει στον ίδιο ισχυρισμό.
Λέει συγκεκριμένα: «Όχι προ μηνός, αλλά προ διμήνου και εγώ ζήτησα προσωπικά από τον Ντομινίκ Στρος Καν την αρωγή του σε τεχνική βοήθεια…Δεν ζητήσαμε την οικονομική στήριξη, δηλαδή την υπαγωγή μας στο ΔΝΤ».
· Στις 13 Ιανουαρίου του 2010, σε συνέντευξή του για τις 100 πρώτες ημέρες της κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου, διαβεβαιώνει ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να προσφύγουμε στο ΔΝΤ».
· Στις 4 Μαρτίου 2011, ο Γιώργος Παπανδρέου, σε ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, ομολογεί ότι οι επαφές του δεν γίνονταν, γιατί ήθελε την τεχνογνωσία του ΔΝΤ, αλλά διότι έψαχνε λεφτά. Θυμίζω τις φράσεις του: «Μόνο προδότη δεν με είπαν, επειδή συζήτησα, λένε, με τον επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, όταν η Ελλάδα βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα. Επειδή έψαχνα λεφτά για τη χώρα μου».
· Σημειώνω ακόμη ότι ο κ. Πεταλωτής, τον περασμένο Φεβρουάριο, αμέσως μετά τις πρώτες σχετικές αποκαλύψεις, ομολόγησε τις μυστικές επαφές με τον Στρος Καν, λέγοντας ότι «ο Γ. Παπανδρέου έπραξε το αυτονόητο πατριωτικό καθήκον του να συνομιλεί με όλους και να αξιολογεί τις προτάσεις τους».
Χθες, προσπάθησε να αναιρέσει όσα έλεγε και να κατηγορήσει τον επικεφαλής του ΔΝΤ, λέγοντας ότι «για δικούς του λόγους παραθέτει την κατάσταση έτσι όπως υποτίθεται ότι έγινε».
Ακόμη πιο επιθετικός ήταν ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, που είπε χθες ότι ο Στρος Καν «δεν είναι παρθένα» στην πολιτική και ότι τα κάνει όλα αυτά, διότι θα είναι υποψήφιος για τη γαλλική Προεδρία.
Πέρα από όλα αυτά, θυμίζω ακόμη τη δήλωση που έκανε στις αρχές Μαΐου ο υφυπουργός Οικονομικών στο κρατικό κανάλι Φ. Σαχινίδης ότι, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ την εξουσία, από τον Οκτώβριο του 2009, η πρώτη και μόνη επιλογή τους ήταν το ΔΝΤ.
Μετά από όλα αυτά, αντί να διαψεύδουν τον εαυτό τους, οφείλουν να απαντήσουν στα ερωτήματα που έχουμε θέσει και παραμένουν αναπάντητα:
-Γιατί ενώ προεκλογικά ο ίδιος ο Παπανδρέου έλεγε ότι η προσφυγή μιας χώρας στο ΔΝΤ υπονομεύει το μέλλον της χώρας, μετεκλογικά το ΔΝΤ ήταν η πρώτη και μόνη επιλογή τους και μάλιστα από τον Οκτώβριο;
-Γιατί τον Ιανουάριο του 2010, στην έκδοση του ομολογιακού δανείου, όταν προσφέρθηκαν 25 δισ. ευρώ, δεν τα πήραν; Ήταν περίπου τόσα όσα θα έδινε και το ΔΝΤ. Μπορούσαν, λοιπόν, να τα πάρουν χωρίς κανένα Μνημόνιο! Γιατί δεν τα πήραν;
-Γιατί ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση, ενώ γνώριζαν την κατάσταση της Οικονομίας, φούσκωσαν το έλλειμμα του 2009, αυξάνοντας τεχνητά τις δαπάνες και ακυρώνοντας μέτρα που είχαν δρομολογηθεί, όπως η τακτοποίηση των ημιυπαίθριων;
-Γιατί, στη συνέχεια, καθυστέρησαν να πάρουν τα μέτρα που χρειάζονταν, παρόλο που ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντ. Σαμαράς τους ζητούσε να “ξεκολλήσουν, επιτέλους”;
-Γιατί απαξίωναν την ελληνική οικονομία με τις δηλώσεις για επικείμενη «χρεοκοπία», για «διεφθαρμένη χώρα», για «οικονομία στην εντατική», για οικονομία που μοιάζει με τον «Τιτανικό»;
Τελικά, τι κρύβεται πίσω από τις μεθοδεύσεις εκείνες;
Τι κρύβεται πίσω από την απόφαση προσφυγής στο ΔΝΤ;
- Ένα ακόμα θέμα, στο οποίο θέλω, να αναφερθώ, είναι στο θέμα του Κατάρ.
Η κυβέρνηση Παπανδρέου στο θέμα της επένδυσης στο «Ελληνικό», μετά τις αποκαλύψεις προχώρησε σε άτακτη υποχώρηση.
- Για τον Ισπανό αρχιτέκτονα Αθεμπίγιο: Μέχρι χθες τα κυβερνητικά στελέχη παρουσίαζαν τον κ. Αθεμπίγιο ως απλό και χαμηλόμισθο υπάλληλο της Barcelona Strategic Urban Systems (BSUS), της εταιρείας, δηλαδή, που ανακηρύχθηκε ως τεχνικός σύμβουλος για το «Ελληνικό». Χθες ο κ. Πεταλωτής αδειάζοντας τόσο τον κ. Παμπούκη, όσο και τον ίδιο του τον εαυτό, παραδέχθηκε ότι ο κ. Χοθέ Αθεμπίγιο είναι ιδρυτής της, αφού είπε ότι: «Η εταιρεία είναι ένα μόρφωμα στο οποίο συμμετέχει ο κ. Αθεμπίγιο, με τον τρόπο που συμμετέχει…».
- Για τη διαδικασία ανάθεσης του έργου, ενώ μέχρι πρότινος η κυβέρνηση δήλωνε ότι θα προχωρήσει σε απ' ευθείας ανάθεση στο Κατάρ, χθες ο κ. Πεταλωτής κάνοντας στροφή 180ο μοιρών, είπε ότι θα υπάρξει διαγωνιστική διαδικασία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «η αρχή της νομιμότητας δεν πρόκειται να παρακαμφθεί.… υπάρχει διεθνές ενδιαφέρον».
Υπενθυμίζω ότι χθες η εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» ανέφερε ότι, στις 25 Φεβρουαρίου, ο ίδιος ο κ. Παμπούκης έλεγε ότι « αν γίνει διαγωνισμός, το Κατάρ δεν συμμετέχει».
Και κάτι ακόμη:
Χθες η εφημερίδα αποκάλυπτε ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου έχει δεσμευτεί από το σχετικό Μνημόνιο συνεργασίας Ελλάδας – Κατάρ (άρθρο 2 παρ. 3) που υπεγράφη το Σεπτέμβριο του 2009, για προνομιακή μεταχείριση της εταιρείας του Κατάρ.
Όμως, σήμερα και πάλι η ίδια εφημερίδα δίνει μια ακόμη διάσταση. Σημειώνει ότι επικεφαλής της εταιρείας «Ελληνικό Α.Ε.» (φορέας υλοποίησης του έργου) αναλαμβάνει ο καθηγητής του Harvard Σπύρος Ν. Πολλάλης. Υπενθυμίζω, ότι το «Ελληνικό Α.Ε.» βάσει σχετικού νόμου, είναι ο φορέας υλοποίησης του έργου και στην οποία θα μεταφερθούν στην κυριότητά της οι εκτάσεις της περιοχής που θα επιλεγούν προς αξιοποίηση.
Ο κ. Πολλάλης, σύμφωνα, πάντα, με το δημοσίευμα έχει ενεργούς επαγγελματικούς δεσμούς με το Κατάρ, καθώς στο βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου, εμφανίζεται ως ο «κύριος ερευνητής του έργου Gulf Encyclopedia for Sustainable Urbanism, που χρηματοδοτείται από το Qatar Foundation και το πρόγραμμα Zofnass για τη διατηρησιμότητα των υποδομών».
Η εφημερίδα σημειώνει ότι στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος αναφέρεται ότι το έργο χρηματοδοτείται από την DOHALAND, θυγατρική της Qatar Foundation. Η εταιρεία αυτή όμως ανήκει στο Κατάρ όπως και η Εθνική αρχή Επενδύσεων του Κατάρ (Qatar Investment Authority), με την οποία η κυβέρνηση έχει υπογράψει μνημόνιο από το Σεπτέμβριο του 2010 και διαπραγματεύεται τις επενδύσεις στο Ελληνικό.
Οι συνεχείς επικοινωνιακές καραμπόλες, οι αυτοδιαψεύσεις, αλλά και οι έωλες κυβερνητικές απαντήσεις για τη διαδικασία της επένδυσης στο «Ελληνικό», δείχνουν ότι, μετά το φιάσκο της επένδυσης στον Αστακό, η δεύτερη μεγάλη επενδυτική εξαγγελία της κυβέρνησης βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα…
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα ήθελα το σχόλιο σας για τα όσα είπε ο κ. Δρούτσας, χθες, για την ΑΟΖ.
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Υπάρχει από χθες δήλωση που έκανε ο καθ’ ύλην αρμόδιος τομεάρχης, ο κ. Π. Παναγιωτόπουλος, στην οποία αναφέρει ότι «δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο Υπουργός των Εξωτερικών κ. Δημήτρης Δρούτσας έχει κάνει αυτές τις δηλώσεις. Γι’ αυτό και τον καλούμε να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τα ρεπορτάζ, που αναφέρονται και στο διαδίκτυο. Αν δεν το κάνει, σημαίνει ότι τις επιβεβαιώνει. Οπότε, αρμόδιος πλέον να απαντήσει για τα όσα απαράδεκτα είπε ο κ. Δρούτσας, είναι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός».
Επειδή μέχρι στιγμής, από όσο γνωρίζω, δεν υπάρχει κάποια αντίδραση…
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Υπάρχει αντίδραση. Βγήκε σήμερα ο κ. Δρούτσας στον Real FM και το επιβεβαίωσε.
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Ο κ. Παναγιωτόπουλος, λοιπόν, θα κάνει και νέα δήλωση, με βάση τα καινούργια δεδομένα που θα έχουμε.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε εκπρόσωπε, τι θα κάνει η Ν.Δ. τελικά; Θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για το 40ωρο των δημοσίων υπαλλήλων; Υπάρχει μία σύγχυση σε σχέση με τη δήλωση που έκανε χθες ο κ. Ζώης.
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Κατ’ αρχήν θεωρώ ότι δεν υπάρχει καμία σύγχυση. Χθες σας μοίρασα μια ανακοίνωση του κ. Ζώη, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: «Η Ν.Δ., όχι μόνον δεν θα ήταν αντίθετη στην αύξηση του ωραρίου των Δημοσίων Υπαλλήλων, αλλά -όπως είπα χθες στη Βουλή- “πρέπει ο καθένας να καταβάλλει αυτό που του αναλογεί και αυτό που μπορεί”. Είπα ότι “καμία αντίρρηση δεν έχουμε” και ότι “μπορεί να προκύψουν και επιπλέον ώρες, γιατί να το περιορίζετε στις 2,5 ώρες“;».
Σήμερα ο κ. Ζώης έχει βγει παντού - στην τηλεόραση του Σκαϊ, στο Βήμα fm – όπου, βέβαια, λέει ξεκάθαρα ότι ψηφίζουμε τη διάταξη. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Προκύπτει και από τα πρακτικά της Βουλής, στα οποία μπορείτε να ανατρέξετε, και από τη χθεσινή δήλωση του κ. Ζώη.
Έμαθα, ότι ο κ. Ραγκούσης βγήκε στη Βουλή σήμερα και μίλησε για παλινωδίες και μάλιστα με προσωπικές επιθέσεις στον Πρόεδρο του κόμματος. Προφανώς αυτό το οποίο λέει ο κ. Ραγκούσης είναι αυτό που, ίσως, θα ήθελε να ψηφίσει το κόμμα του. Κάνει προβολή, της επιθυμίας του, σε μας. Το ξεκάθαρο είναι ότι η Ν.Δ. θα ψηφίσει τη σχετική διάταξη. Επισημαίνει, ωστόσο, ότι αυτό που έφερε ο κ. Ραγκούσης στη Βουλή είναι ένα πρόχειρο κατασκεύασμα, φτιαγμένο στο γόνατο. Γιατί θα μπορούσαν να προκύψουν επιπλέον εξοικονομήσεις, περισσότερες ώρες, περισσότερη εξυπηρέτηση του κοινού. Είναι μια πρόχειρη διάταξη, φτιαγμένη στο πόδι.
Εμείς, ωστόσο, θα τη ψηφίσουμε.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μετά και τη χθεσινή απάντηση του ΔΝΤ πόσο αξιόπιστο θεωρείτε εσείς τον κ. Στρος Καν; Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος εν πολλοίς κρατάει τις τύχες της χώρας στα χέρια του.
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Για μας, ένα πράγμα είναι δεδομένο. Ο κ. Στρος Καν στην κάμερα ήταν ξεκάθαρος. Πιο ξεκάθαρος δεν μπορούσε να γίνει. Υπήρξαν, είπε, πολλοί μήνες διαπραγματεύσεων, υπογείως, γιατί ο λαός αντιδρούσε σε αυτό το οποίο ήθελε να φέρει ο κ. Παπανδρέου και το διέψευδε από την ημέρα που ανέλαβε. Ο κ. Στρος Καν είναι ξεκάθαρος. Η κυβέρνηση δεν είναι ξεκάθαρη.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα ήθελα να μου πείτε, πως κρίνετε την πρακτική του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, το οποίο επιβάλλει πρόστιμα - δεν με ενδιαφέρει το ποσό του πρόστιμου - κατεξοχήν σε σατιρικές εκπομπές και μάλιστα βασιζόμενο σε καταγγελίες οι οποίες όπως αποδεικνύεται τελικά, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, δεν έχουν γίνει ποτέ.
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Είναι μια αυταρχική απόφαση η οποία ξεπερνάει τα όρια, καθώς ποινικοποιεί τη σάτιρα.
Η σάτιρα, όπως είπε και ο κ. Τζαβάρας χθες στη Βουλή, είναι το «ξυπνητήρι» της Δημοκρατίας.
Όμως, η συγκεκριμένη απόφαση προκαλεί και πολλά ερωτηματικά. Διότι, όπως αποκαλύφθηκε, το ΕΣΡ επέβαλε το πρόστιμο μετά από παρέμβαση -υποτίθεται- του κ. Τζαβάρα.
Ο κ. Τζαβάρας δεν γνώριζε τίποτα. Επικοινώνησε, μάλιστα, με τον κ. Λασκαρίδη και ζήτησε να μάθει πως ενεπλάκη το όνομά του στην υπόθεση αυτή. Οι απαντήσεις κάθε άλλο παρά ικανοποίησαν το βουλευτή, ο οποίος μετά από όλα αυτά, έχει σκοπό να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Εναντίον ποιου ;Του ΕΣΡ, του Λασκαρίδη, της εκπομπής;
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Όχι βεβαίως εναντίον της εκπομπής. Εναντίον του Ε.Σ.Ρ. και των υπηρεσιών του.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θέλω να έρθω στο θέμα των αναδρομικών που ζητάνε οι συνταξιούχοι βουλευτές. Χθες το χαρακτηρίσατε απαράδεκτο, κάποια στελέχη σας ανήθικο κ.λ.π. Σήμερα, ο κ. Γ. Μανώλης, στέλεχος της Ν.Δ., ενώ -όπως λέει- δεν είχε σκοπό να διεκδικήσει και δεν είχε δώσει εντολή να διεκδικήσει τα αναδρομικά, τελικά τα διεκδικεί και θα τα καταθέσει -όπως λέει- στον ΟΑΕΔ για να πληρώνονται τα επιδόματα.
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Να πληρώνονται οι άνεργοι.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ναι.
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Αυτό είναι μια προσωπική κίνηση. Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο σε αυτό το θέμα. Εμείς παραμένουμε σε αυτό, που είπα από χθες.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Το υιοθετείτε ή είναι….
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Τι υιοθετούμε; Αυτή είναι μια κίνηση που έκρινε ότι έπρεπε να κάνει ο ίδιος ως…
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Χθες, όμως, αφήσατε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και διαγραφής βουλευτών;
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Μα, εδώ ο κ. Μανώλης δεν λέει ότι θα τα διεκδικήσει για τον εαυτό του. Αυτά τα χρήματα, λέει, θέλει να τα πάρει για να τα δώσει στον ΟΑΕΔ για να πληρώνονται τα επιδόματα των ανέργων.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Το μεμπτό είναι ότι θα τα πάρει και θα τα κρατήσει κάποιος; Αυτό είναι το ζήτημα για τη Ν.Δ.; Το ότι τα διεκδικεί ούτως ή άλλως;
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Εκείνο το οποίο σας είπα χθες, ισχύει στο ακέραιο και δεν κάνουμε πίσω. Στην προκειμένη περίπτωση, ο κ. Μανώλης έκρινε ότι έπρεπε να λειτουργήσει έτσι. Λέει ότι τα χρήματα δεν θα τα κρατήσει για τον εαυτό του. Λέει «εγώ θέλω να τα δώσω στους ανέργους». Δεν κάνει αυτό που κάνουν οι άλλοι, που διεκδικούν δηλαδή τα αναδρομικά για τον εαυτό τους.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Να σας διαβάσω κάτι; Ο κ. Κοραντής στο κρατικό ραδιόφωνο λέει: Τι ακριβώς εννοεί ο κ. Μεϊμαράκης; Υπάρχει κάτι μεμπτό που τον αφορά και πιστεύει ότι το ξέρω και φοβάται ότι θα το έδινα προς τα έξω;
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Για το θέμα αυτό έχω αναφερθεί εκτενώς. Έχω πάρει θέση. Έχω μιλήσει και χθες για το συγκεκριμένο περιστατικό.. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο.