Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Κουρμπανάς: Συνεχίζουμε... (VIDEO)


Κανένα θέμα παραίτησης, παρά τη φημολογία. Δηλώσεις μετά το ματς
Η απογοήτευση από την ήττα στο φινάλε και η περιρέουσα ατμόσφαιρα δημιούργησε σενάρια απομάκρυνσης του Κουρμπανά από τον πάγκο της Κορίνθου.

Ωστόσο, ο ίδιος ο τεχνικός της Κορίνθου διέψευσε στο φιλικό του περιβάλλον κάθε πιθανότητα παραίτησής του. Εμφανίστηκε μάλλον πεισμωμένος για τη συνέχεια και σε καμία περίπτωση δεν έδειξε να θέλει να εγκαταλείψει... το καράβι στα δύσκολα. Οι δηλώσεις του άλλωστε μετά το ματς είναι ενδεικτικές:

"Οταν μια ομάδα δεν κατορθώνει να πάρει τη νίκη σε τρία καθοριστικά παιχνίδια που δίνει στο πρωτάθλημα, τότε ο προπονητής πρέπει και οφείλει να παίρνει όλη την ευθύνη πάνω του.

Αυτή είναι η άποψη μου και θα την υποστηρίζω πάντα. Ωστόσο, ουδέποτε υπέβαλλα την παραίτηση μου όπως ακούστηκε και απορώ ποιοι μπορεί να διέδωσαν κάτι τέτοιο. Ακόμα, άλλωστε, δεν έχει τελειώσει τίποτα για μας.

Από τη στιγμή που υπάρχουν για μας μαθηματικές ελπίδες προκειμένου να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος δεν πρόκειται να τα παρατήσω τόσο εγώ όσο και οι παίκτες μου
Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε από την αρχή της περιόδου πρέπει να τελειώσει. Δυστυχώς, στενοχωρήσαμε τον κόσμο μας. Έτσι είναι η μπάλα. Δεν έχουμε τίποτα άλλο, παρά να προσπαθήσουμε μέχρι τέλους".
τόνισε.

Δείτε το video (kerkidathskorinthias.blogspot.com) ΕΔΩ

Το καθοριστικότερο παιχνίδι της ομάδας θα είναι μάλλον αυτό της 29ης αγωνιστικής στην Κρήτη με τον Πλατανιά, με δεδομένο ότι δε θα επαναληφθεί άλλη εντός έδρας αποτυχία στο ματς με τον Απόλλωνα.

Στόχος του Κουρμπανά πλέον αποτελεί η νίκη στη σκληροτράχηλη έδρα του Ρουφ την ερχόμενη αγωνιστική, η οποία σε συνδυασμό με το "άκοπο τρίποντο" με την Αγία Παρασκευή θα προσθέσει έξι καθοριστικούς βαθμούς στη συγκομιδή της Κορίνθου.

golden3.gr