Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

«Φωτιά και λάβρα» ο Κούγιας για Αστέρα Τρίπολης και αδελφούς Μποροβήλου!!

Δεν τα κατάφερε η "Μπάρτσα" χθες στο μεγάλο ντέρμπι με την Παναχαϊκή και ηττήθηκε με 0 - 1. Το γκολ μάλιστα επετεύχθη από τον συνήθη ύποπτο για την ομάδα της Πάτρας Κυβελίδη στο 93ο και τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης… Η ήττα αυτή ήταν κάτι σαν εφιάλτης για τους πολλούς φιλάθλους μας που κατέκλυσαν σήμερα το γήπεδο του Συνοικισμού στην Κόρινθο (περισσότεροι απο 2000 φίλαθλοι). Πλέον με αυτή την τρίτη σερί ήττα η Κόρινθος έμεινε στους 40 βαθμούς. Η διαφορά απο την κορυφή είναι μικρή, μόλις 3 βαθμοί, αλλά τα πράγματα για την υπόθεση πρωτάθλημα δυσκόλεψαν καθώς πολλές ομάδες μπήκαν ξανά στο παιχνίδι αυτό. Ρεαλιστικός στόχος θα έλεγα πως είναι για την ομάδα μας μια κατάληψη θέσης μπαράζ και το κυνήγι της ανόδου μέσω αυτής. Επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας στο ΡΟΥΦ όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού στην συνέντευξη τύπου δεν παρουσιάστηκαν οι προπονητές και έτσι τον λόγο πήρε ο κ. Αλέξης Κούγιας πρόεδρος της Παναχαϊκής. Μίλησε για το παιχνίδι, εξέφρασε παράπονα για την φιλοξενία των ανθρώπων της Κορίνθου προς την ομάδα του και επίσης κατήγγειλε τον Αστέρα Τρίπολης ως μια απο τις πλέον βρώμικες Ελληνικές ομάδες, με υπεύθυνους για αυτό τους αφούς Μποροβήλου, αλλά και προαναγγείλει τον υποβιβασμό του της ομάδας της Τρίπολης.
«Ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε με συνοπτικές διαδικασίες στη Superleague, χύνοντας το αίμα πολλών ομάδων», είπε ο Κούγιας και συνέχισε:
«Οι αδερφοί Μποροβήλοι ήταν οι πραγματικοί οργανωτές αυτού του σχεδίου. Ο ένας σαν διαιτητής και αργότερα σαν μέλος της ΚΕΔ, ο άλλος (που δεν ξέρω τι δουλειά κάνει) ήταν ο γενικός διευθυντής. Όταν ο Μποροβήλος όριζε διαιτητές, ο άλλος είπαν ότι παραιτήθηκε».
Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, όμως, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά προχώρησε το θέμα πολύ περισσότερο, αποκαλύπτοντας και τις τραπεζικές καταθέσεις του Δημήτρη Μποροβήλου.
«Η ομάδα αυτή, που είναι από τις πιο βρώμικες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, να ξέρετε ότι σε λίγο θα βρεθεί εκεί που πρέπει», είπε και συνέχισε:
«Του χρόνου θα παίζουμε μαζί στη Β' Εθνική και μετά θα αγωνίζεται εκεί που ανήκει. Απ' ό,τι πληροφορήθηκα, ο αδερφός του Μποροβήλου, που δεν ξέρω τι μηχανή ανακάλυψε και με ποιο τρόπο βγάζει τα λεφτά που βγάζει, έχει 13 εκατομμύρια ευρώ σε τραπεζικές καταθέσεις. Και εμείς που είμαστε 35 χρόνια στο τοπ της δικηγορίας δεν είχαμε ποτέ 13 εκατομμύρια».
Και ο πρόεδρος της Παναχαϊκής κατέληξε: «Το μόνο που έχουμε εμείς είναι η Παναχαΐκή μας. Αυτά τελειώνουν όμως, αφού θα περάσουν όλοι την πόρτα του εισαγγελέα και μετά του τακτικού ανακριτή».

Δείτε τις δηλώσεις Κούγια στο παρακάτω βίντεο