Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - Αποκριάτικο τρίποντο άνευ κόπου...

Αισιοδοξούν τουλάχιστον για τα play off στο Αίγιο
Πλατανιάς, Κόρινθος, Ψαχνά, Βύζας και Απόλλων έχουν ήδη εισπράξει το +3 από τα... άνετα ματς με Κεραυνό και Αγία Παρασκευή (ο Πλατανιάς +6). Κατά συνπέπεια, στον Παναιγιάλειο αισιοδοξούν ότι μαζί με τη Ρόδο θα εκμεταλλευτούν τους... άνευ αγώνα βαθμούς και θα πάρουν πλεονέκτημα από τους αντιπάλους τους. Μάλιστα, οι Αιγιώτες "βολεύονται" με Χ στο ντέρμπι της Ρόδου με την Κόρινθο, αφού θα διατηρηθεί το "αδιαχώρητο" στη βαθμολογία του Ομίλου.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα ολοκλήρωσε τις προπονήσεις για την τρέχουσα εβδομάδα με οικογενειακό δίτερμα. Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ δεν έχει αγωνιστική υποχρέωση την Κυριακή των Αποκρεών και θα κάνει το πρώτο (με Αγία Παρασκευή) από τα δύο ρεπό του (το άλλο με τον Κεραυνό Κερατέας την 29η ημέρα).

Η ολοκλήρωση της 23ης αγωνιστικής θα βρει τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ στους 38 βαθμούς, δύο πίσω από την 3η θέση που βρέθηκε η Παναχαϊκή (επικράτησε 3-1 του Ηρακλή Ψαχνών). Η 3η θέση θα είναι στους 40 βαθμούς με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής, ανεξάρτητα των υπόλοιπων αποτελεσμάτων.

Στο οικογενειακό δίτερμα ο Παναγιώτης Τζαναβάρας είχε την ευκαιρία να τσεκάρει σε συνθήκες αγώνα τον Δημήτρη Γκίκα ο οποίος αγωνίστηκε για 45 λεπτά (απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Λίτσος, Ιορδανίδης, έδωσε το παρών ο Χαϊκάλης). Οι «λαχανί» κέρδισαν με 2-1 τους «μαύρους», χάρη σε γκολ των Τριανταφυλλάκη, Κοροβέση. Το τέρμα των ηττημένων καταγράφηκε ως αυτογκόλ του Ανδρούτσου.

Η επιστροφή στις προπονήσεις έχει οριστεί για την προσεχή Τρίτη. Στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, όλοι οι παίκτες θα τεθούν στη διάθεση του Παναγιώτη Τζαναβάρα.