Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Η Κόρινθος υποδέχεται τον Πανηλειακό

Χωρίς το μεγάλο ματς συνεχίζονται οι αγώνες της Football League 2. Η πρωτοπόρος του Νοτίου Ομίλου Κόρινθος αναμένεται να έχει εύκολο έργο κόντρα στον αξιόμαχο Πανηλειακό, την Κυριακή και ευελπιστεί σε μια ακόμα νίκη που θα την εδραιώσει στην κορυφή του ομίλου. Ο προπονητή της «Μπάρτσα», Νίκος Κουρμπανάς, δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Αντίθετα από τη τεχνική ηγεσία του Πανηλειακού δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Νικολόπουλος και Σωτηρόπουλος.
Ο δεύτερος Ηρακλής Ψαχνών κοντράρεται με τον 5ο Παναιγιάλειο στο καλύτερο ματς της 19ης αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο την άνοδο στην Football League και "κυνηγούν" την Κόρινθο που βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Παναιγιάλειος του Παναγιώτη Τζαναβάρα θα παίξει χωρίς τον τιμωρημένο Σιώκο και τον τραυματία Ιορδανίδη.
Η Ρόδος θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Αίαντα Σαλαμίνας, ενώ ο Πλατανιάς παίζει εντός έδρας στο Κρητικό ντέρμπι με την Χερσόνησο. Τέλος η Παναχαϊκή χωρίς τους τιμωρημένους Φούφουλα και Ντίνα υποδέχεται τα Χανιά και ο Απόλλωνας Σμύρνης φιλοξενείται από τον αδύναμο Ασπρόπυργο, ενώ Βύζαντας και ΠΑΟ Ρουφ θα πάρουν ξεκούραστα τρίποντα!

Το πρόγραμμα Κυριακή 06/02 15.00

19η αγωνιστική
Ρόδος – Αίας Σαλαμίνας
Πλατανιάς – Χερσόνησος
Ηρακλής Ψαχνών- - Παναιγιάλειος
Ασπρόπυργος – Απόλλων Σμύρνης
Κόρινθος – Πανηλειακός
Παναχαϊκή – Χανιά
Βύζας Μεγάρων -Αγία Παρασκευή 3 – 0 α. α.
Κεραυνός Κερατέας - ΠΑΟ Ρουφ 0 – 3 α. α.