Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Μπάχαλο στη Ρόδο πριν από το ντέρμπι

Παραμονές του ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα Σμύρνης η Ρόδος έγινε και πάλι άνω κάτω με τον Γιώργο Στράντζαλη να παραιτείται και στη θέση του να προσλαμβάνεται ο Γιώργος Σκαρτάδος. Συγκεκριμένα στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες ο πρώην πλέον προπονητής των «ελαφιών» γνωστοποίησε την αποχώρησή του μετά το σημερινό ματς στη Ριζούπολη, επικαλούμενος κυρίως ηθικούς λόγους.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, εδώ και 2,5 μήνες δεν είχε την παραμικρή επικοινωνία με τον μεγαλομέτοχο Τώνη Μαρτίνη, ενώ «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» ήταν η μη πρόσκλησή του στη δευτεριάτικη συνάντηση διοίκησης και παικτών.
Από την πλευρά του το αφεντικό της Ρόδου ενεργώντας αστραπιαία ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Γιώργο Σκαρτάδο, ο οποίος θα πέσει κατευθείαν στα βαθιά καθοδηγώντας την ομάδα στο σημερινό εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα. Μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι στον πάγκο και ο Γιώργος Στράντζαλης, ωστόσο κάτι τέτοιο αποκλείστηκε από το περιβάλλον του Θεσσαλονικιού τεχνικού.
Χθες πάντως -πέραν των παραπάνω εξελίξεων-, όπως αναμενόταν, η διοίκηση ξεκίνησε την εξόφληση των ποδοσφαιριστών και η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Αναφορικά με τη σημερινή αγωνιστική στον 1ο όμιλο, πέραν του ντέρμπι της Ριζούπολης ξεχωρίζει η «πελοποννησιακή μάχη» μεταξύ του Πανηλειακού και του Παναιγιάλειου, με τις δύο ομάδες να έχουν εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους. Τέλος, ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ματς Παναχαϊκή - Ασπρόπυργος, καθώς οι Αχαιοί προέρχονται από τη βαριά ήττα στα Χανιά από τον Πλατανιά όπως και ο αγώνας της Κορίνθου με τον Βύζαντα Μεγάρων..
Η ομάδα της Μεγαρίδας βρίσκεται μια... ανάσα από την απόκτηση του Παναγιώτη Σκαφτούρου. Ο 24χρονος επιθετικός, που αγωνιζόταν στον Ελπιδοφόρο είχε συζητήσεις με τους παράγοντες της ομάδας των Μεγάρων και έχει συμφωνήσει προφορικά. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμα στον Σαρωνικό Αίγινας, την Ηλιούπολη και τον Αγιο Δημήτριο.
Η αναμέτρηση Αγία Παρασκευή - Ολυμπιακός Χερσονήσου δεν θα διεξαχθεί έπειτα από απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου για τη «Σάντα».