Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Το απόγευμα απολογείται ο Παννεμεατικός, Ο Αστέρης στο φ. α. τον «έκαψε»..!

Στις 5 το απόγευμα η Ένωση Ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας έχει καλέσει σε απολογία την ομάδα του Παννεμεατικού για τα επεισόδια του περασμένου Σαββάτου ,στο γήπεδο της Νεμέας, κατά την διεξαγωγή με την Κόρινθο ΄06 . Ως γνωστόν ο Πανεμεατικός υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 από την Κόρινθο 2006. Η αναμέτρηση σίγουρα περασε σε δεύτερη μοίρα καθώς μετά τη λήξη του αγώνα, υπήρξαν άσχημα περιστατικά, Ενώ ο διαιτητής Αστερής έχει υποδείξει τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων, στο 95’ υποδεικνύει ανάποδο φάουλ υπέρ της Κορίνθου 2006, με αποτέλεσμα ο Μαρκόπουλος να ισοφαρίση σε 1-1, είχε προηγειθεί ο΄Πανεμεατικός με τον Σιτέ στο 79 .
Να σημειωθεί ότι κρατήθηκαν καθυστερήσεις παραπάνω, μιας και όπως αναφέρει ο ρέφερι, υπήρξε μια αλλαγή και τραυματισμός παίκτη των γηπεδούχων, αλλά όλα αυτά έγιναν μετά το 94’.
Τα γεγονότα έγιναν καθώς έσπασε η πόρτα των αποδυτηρίων των φιλοξενούμενων, από κάποιον παίκτη των γηπεδούχων, ο οποίος τα είχε με αντίπαλο, λόγω της συμπεριφοράς του. με αποτέλεσμα, κάποιο κομμάτι χτύπησε τον Κρίκα όπου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά ευτυχώς για το ίδιο το παιδί, υπέστη ένα θλαστικό τραύμα, όπου θα τον αφήσει εκτός αγώνων, για ένα μήνα. Εκτός του Κρίκα, τραυματίστηκε και ο Τσοχαντάρης, όπου του έγιναν 2 ράμματα στο γόνατο, από τα γυαλιά που εκτοξεύθηκαν.
.
Ο διαιτητής αποχώρησε στις 18:40, από το γήπεδο με τη συνοδεία αστυνομίας
Οι φίλαθλοι τα είχαν με τον διαιτητή της αναμέτρησης, λόγω των καθυστερήσεων που κράτησε και προήλθε το γκολ της ισοφάρισης.
Ο κ. Αστερής «καίει» τους γηπεδούχους με τα όσα έγραψε στο φ.α., αλλά σημείωσε και ότι μπήκαν φίλαθλοι έξω από το χώρο των αποδυτηρίων, κάτι που δεν έγινε.
Τέτοιες συμπεριφορές, φυσικά και είναι καταδικαστέες.
Οι πληροφορίες μας λένε οτι οι Νεμεάτες θα κατέβουν συν γυναιξί και τέκνοις αφου θεωρούν οτι θα είναι άδικη μία τιμωρία...