Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ


Υπογράφτηκε από τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, κ. Τάσο Αποστολόπουλο, η συγκρότηση Διοικητικών Συμβουλίων των Περιφερειακών Ταμείων Ανάπτυξης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων. Μέχρι την 1η Ιουλίου Πρόεδρος των Ταμείων ορίζεται ο Γενικός Γραμματέας, ενώ κατόπιν τη θέση του Προέδρου για το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας θα αναλάβει ο αιρετός Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας, για το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Πελοποννήσου ο αιρετός Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης και για το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ιονίων Νήσων ο αιρετός Περιφερειάρχης κ. Σπύρος Σπύρου.
Για το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Πελοποννήσου
Πρόεδρος ορίζεται ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης, κ. Τάσος Αποστολόπουλος. Αντιπρόεδρος ορίζεται η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, κ. Αδαμαντία Τζανετέα, ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας με αναπληρώτριά της την Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου.
Μέλη ορίζονται:
α) Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας, κ. Παναγιώτης Αλευράς, ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας με αναπληρωτή του τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αργολίδας, κ. Μιλτιάδη Κονοπισόπουλο.
β) Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας, κ. Κωνσταντίνος Λέγκας, ως εκπρόσωπος του πρώτου επιλαχόντος συνδυασμού με αναπληρωτή τον Περιφερειακό Σύμβουλο Κορινθίας, κ. Σπυρίδωνα Παπαθεοφάνους.
γ) Ο κ. Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος, ως εκπρόσωπος των εργοδοτικών οργανώσεων με αναπληρωτή του τον κ. Παναγιώτη Παρίση.
δ) Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, κ. Ιωάννης Μπουντρούκας, με αναπληρωτή του τον κ. Γεώργιο Καραγιάννη.
ε) Ο κ. Αριστείδης Μπρούμας ως εκπρόσωπος των εργατικών οργανώσεων με αναπληρωτή του τον κ. Γεώργιο Αδαμόπουλο.
Μέλη προερχόμενα από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας ορίζονται η κ. Δήμητρα Κωνσταντοπούλου και ο κ. Ιωάννης Παναγιωτούρος με αναπληρωτές τους την κ. Γιαννούλα Παπαδοπούλου και τον κ. Κωνσταντίνο Βασιλόπουλο αντίστοιχα.