Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Το σεμινάριο των Τρικάλων «Τουρισμός - διαχείριση σε περίοδο κρίσης»,

Πραγματοποιήθηκε χθες στα Άνω Τρίκαλα το εκπαιδευτικό σεμινάριο με Θέμα: «Τουρισμός - διαχείριση σε περίοδο κρίσης», που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Δ. Δ Τρικάλων.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί επιχειρηματίες από όλη την Κορινθία, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου κ. Μενούνος.
O Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Τρικάλων Κώστας Ματσούκας αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες της περιοχής και ζήτησε να παρέμβει το Επιμελητήριο και να συμβάλει όπου υπάρχει δυνατότητα για την επίλυση τους. Όπως τόνισε μεγάλο πρόβλημα συνιστά η άνετη οδική πρόσβαση και το parking, ιδιαίτερα τις περιόδους με μεγάλη επισκεψιμότητα ,καθώς και ότι στην περιοχή δεν υπάρχουν αυτόματα μηχανήματα ανάληψης χρημάτων, για διευκόλυνση του κόσμου.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Βασίλης Νανόπουλος, κατά την τοποθέτησή του, μεταξύ των άλλων τόνισε πως, «Για τα Τρίκαλα, τον Φενεό και τη Στυμφαλία, που ήδη αποτελούν τουριστικούς προορισμούς κατά τη χειμερινή περίοδο, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και αύξησης του δείκτη πληρότητας …
Σε ό,τι αφορά τις υποδομές υπήρξε ήδη επαφή του επιμελητηρίου με τον νέο περιφερειάρχη για την βελτίωση των οδικών αξόνων στα Τρίκαλα και τον Φενεό και δόθηκε η διαβεβαίωση για την προτεραιότητα στην υλοποίηση τους…».