Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Διαψεύδει ο ΠΑΣ Κόρινθος

Ανακοίνωση του ΤΑΠ για τις οφειλές
Με ανακοίνωσή του το ΤΑΠ Κόρινθος διέψευσε τις πληροφορίες για οφειλές της ομάδας στους παίκτες. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΚ:

"1) Το ΤΑΠ ΠΑΣ Κόρινθος με επίσημη ανακοίνωση, σχετικά με τα αναγραφόμενα ρεπορτάζ για καθυστερήσεις οφειλών επί μήνες, δημιουργία δυσμενούς κλίματος στο χώρο των αποδυτηρίων και διάφορα άλλα, ανακοινώνει ότι: Σε ότι αφορά τον άμεσο « πληροφοριοδότη» των ψευδών αυτών ειδήσεων θα το μάθετε σύντομα. ".
Το ΤΑΠ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ θα προσφύγει στην δικαιοσύνη για συκοφαντική δυσφήμηση του συλλόγου, για ψευδή δημοσιεύματα και αναλήθειες που δημιουργούν άσχημο κλίμα και αλλοιώνουν την εικόνα της ομάδας. Απαντώντας λοιπών στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα το ΤΑΠ παραθέτει τα εξής στοιχεία:
α) Η ομάδα από 1/07/2010 που άρχισε η ποδοσφαιρική περίοδος μέχρι σήμερα έχει δαπανήσει για λειτουργικά έξοδα της αμάδας το ποσό των 256.000,00€. Όσο αφορά τα λειτουργικά έξοδα του μηνός Οκτωβρίου που ανέρχονται στο ποσό των 40.000,00€ έχουν καταβληθεί 32.000,00€ και υπάρχει σε εκκρεμότητα το ποσό των 8.000,00€ που αφορά κάποιους μισθούς ποδοσφαιριστών και προσωπικού.
β) Αν υπάρχει προβληματισμός στις τάξεις των ποδοσφαιριστών και είναι απλήρωτοι όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα τότε αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να ψάξουν να βρουν ομάδα που να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις απέναντί τους διότι το ΤΑΠ όπως προκύπτει από τα συγκεκριμένα οικονομικά στοιχεία δεν πληρεί τις οικονομικές τους απαιτήσεις και φιλοδοξίες.
2) Ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ στις 18 Δεκεμβρίου 2010 διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Χορό στο κοσμικό κέντρο ΚΑΤΑΙ στο Σολομό Κορινθίας. Τιμή εισόδου με φαγητό 50€