Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Την παραίτηση Δημήτρη Σαραβάκου θέλει ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος


Τα στελέχη του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος», στην Αργολίδα, συνάντησε ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης. Τον πρώτο αιρετό περιφερειάρχη Πελοποννήσου υποδέχτηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι Σύμβουλοι του συνδυασμού, εκλεγμένοι και μη. Στην προχθεσινή σύσκεψη απών ήταν ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο οποίος αν και έθεσε υποψηφιότητα περιφερειακού συμβούλου και εξελέγει με τον συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος», μετά την πρώτη Κυριακή των εκλογών απέσυρε την στήριξή του στον Πέτρο Τατούλη και φαίνεται ότι θα τραβήξει τον δικό του ανεξάρτητο δρόμο στο περιφερειακό συμβούλιο.
Ο Πέτρος Τατούλης απέφυγε να μιλήσει για τον αποχωρήσαντα μέσα στην προεκλογική περίοδο Δημήτρη Σαραβάκο. Ωστόσο ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος δεν ήταν καθόλου φειδωλός ή διστακτικός στις δηλώσεις του, τονίζοντας ότι ο κος Σαραβάκος δεν έχει θέση στον συνδυασμό. Επιπλέον κάλεσε τον πρώην νομάρχη να παραιτηθεί.
Ο Πέτρος Τατούλης στις τοποθετήσεις του αναφέρθηκε στην υλοποίηση του Σχεδίου Δράσης, που αποτελεί «το συμβόλαιο με τους πολίτες», που ψήφισαν και έβγαλαν πρώτο τον συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» και επικέντρωσε συγκεκριμένα στους τομείς προτεραιότητας που αφορούν την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, την διαχείριση των σκουπιδιών, την ενέργεια και την τουριστική ανάπτυξη...
Πληροφορίες: neapeloponnisos.gr