Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Με τον Δημήτρη Σκούρα υποψήφιος ο Αντιδήμαρχος Ευρωστίνης Νίκος Κεκερής



Στον υπερκομματικό συνδυασμό «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» του υποψήφιου Δημάρχου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης , Δημήτρη Σκούρα , εντάσσεται ένα ακόμη πρόσωπο που αποτελεί σημείο αναφοράς για την περιοχή της Ευρωστίνης. Ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ευρωστίνης , Νίκος Κεκερής ,είναι από χθες βράδυ στο πλευρό του ανθρώπου που μπορεί , και είναι έτοιμος να κάνει την ανατροπή και να πετύχει αλλαγές στα σημερινά δεδομένα για το Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης , τον Δημήτρη Σκούρα.
Με όραμα, θέληση, αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά στόχος του είναι να προσφέρει τα μέγιστα , ώστε να ακολουθήσει ο νέος Δήμος το δρόμο της ανάπτυξης και της Προόδου. Ο Νίκος Κεκερής, σαν Αντιδήμαρχος Ευρωστίνης , έχει βάλει υψηλά τον πήχη στα δημοτικά δρώμενα της Ευρωστίνης με την επίζηλη εργατικότητα που δείχνει όλα αυτά τα χρόνια. Και την προσφορά του αυτή οφείλουμε να την αναγνωρίσουμε καθώς ο Νίκος Κεκερής, εργάζεται δραστήρια και αποδοτικά για την εκτέλεση διαφόρων έργων στο Δήμο, όπως διάνοιξη δρόμων, χαλικόστρωση ή τσιμεντόστρωση δρόμων, κατασκευή πεζοδρομίων, κατασκευή σκιαδίων σε διάφορα χωριά του Δήμου κλπ. Είναι πρόθυμος και ακούει πάντοτε τα δίκαια αιτήματα των δημοτών και καταβάλλει κάθε προσπάθεια να τα ικανοποιήσει. Άλλωστε με την εργατικότητα που επέδειξε ο Αντιδήμαρχος αποτέλεσε το «δεξί» του χέρι του συγχωριανού του Δήμαρχου Ευρωστίνης Νίκου Κουρτζή.
Η απόφαση του Νίκου Κεκερή, να κατέβει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, καθώς έχει σημαντική εμπειρία αγάπη ,για τα κοινά και πάντα με ανιδιοτελή προσφορά , δίνει ξεχωριστή δυναμική στο συνδυασμό Σκούρα και το ισχυροποιεί περισσότερο στην περιοχή Ευρωστίνης, την πορεία προς τη Νίκη που έχουν ξεκινήσει.
Μαζί με τον Νίκο Κεκερή , στην «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» έθεσε υποψηφιότητα και η Δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας του Δήμου Ευρωστίνης κ. Μαγδαληνή Καλαντζή – Τσοπανά.