Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Συνεργασία εφ’ όλης της ύλης του Δημήτρη Δράκου και του Κώστα Μανδρώνη


Συνεργασία εφ’ όλης της ύλης των προσεχών Περιφερειακών Εκλογών είχαν την Τρίτη 5/10 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Κώστας Μανδρώνης, στα γραφεία όπου στεγάζεται το κεντρικό εκλογικό επιτελείο του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» στην Τρίπολη, στη διεύθυνση Ισαάκ και Σολωμού 20 στην Πλατεία Πετρινού, ακριβώς δίπλα στο Μαλλιαροπούλειο.

Οι Δ. Δράκος και Κ. Μανδρώνης έκαναν πλήθος συζητήσεων σχετικά με ουσιαστικά ζητήματα της προεκλογικής καμπάνιας τα οποία, προγραμματίζεται να διευθετηθούν εντός των αμέσως προσεχών ημερών, ενώ είχαν συνεχείς συσκέψεις με στελέχη του εκλογικού επιτελείου, καθώς και με γνωστούς συντελεστές από το χώρο της Αυτοδιοίκησης στο νομό Αρκαδίας.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Την Τετάρτη 6/10, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας θα πραγματοποιήσουν σειρά επισκέψεων σε γραφεία δημοσίων υπηρεσιών της Τρίπολης και θα έχουν επαφές με τις διοικήσεις και το προσωπικό.
Συγκεκριμένα, οι Δημήτρης Δράκος και Κώστας Μανδρώνης θα επισκεφτούν στις 10 π.μ. τη Δ.Ε.Υ.Α.Τ., στις 11 π.μ. το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, στη 1 μ.μ. τη Νομαρχία Αρκαδίας, στη 1.30 π.μ. το Δημαρχείο της Τρίπολης και στις 2 μ.μ. τη Βιομηχανική Περιοχή της πόλης.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 6.30, ο Δ. Δράκος, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Μανδρώνη, θα παραστεί στην ολομέλεια της ΝΟΔΕ της ΝΔ Αρκαδίας στα γραφεία της Επιτροπής, παρουσία του υπεύθυνου στον Τομέα Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του κόμματος, Χρήστου Ζώη.