Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ: ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΔΡΑΚΟ-ΤΑΓΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΓΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ !


ΣΦΕΝΤΟΝΑ Δείτε το σχετικό video
Την μεγάλη του αισιοδοξία εξέφρασε ο βουλευτής της Ν.Δ κ.Κώστας Κόλλιας μιλώντας στο διευθυντή της sfedona.gr κ.Λάκη Γιαννιδάκη για την έκβαση της μάχης των εκλογών του Νοέμβρη τόσο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου  όσο και στο Δήμο Κορινθίων. Αφού δήλωσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι στηρίζει τις υποψηφιότητες Δράκου-Ταγαρά στην Περιφέρεια και Κώστα Γιώτη στην Κόρινθο, στη συνέχεια ανέφερε τις ικανότητες και τα προτερήματα των υποψηφίων.
Για τον Κώστα Γιώτη είπε ότι γνωρίζοντας τις ικανότητες και τον χαρακτήρα του είναι σίγουρος ότι ο γνωστός δικηγόρος της πόλης μας αύριο θα είναι και ένας πολύ καλός και επιτυχημένος δήμαρχος.
Για τον Δημήτρη Δράκο αναφέρθηκε στην διαδρομή του στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και τις πολύτιμες γνώσεις του στο τομέα της Αυτοδιοίκησης γενικότερα και για τον φίλο του τον Νίκο Ταγαρά -όπως είπε χαρακτηριστικά-τόνισε ότι είναι ένας επιτυχημένος και καταξιωμένος Νομάρχης με σπουδαίο έργο στην οχταετία του.
Ο κ.Κώστας Κόλλιας εξέφρασε την πεποίθησή του ότι Δράκος και Ταγαράς θα είναι οι νικητές των εκλογών του Νοέμβρη και θα προσφέρουν και στην Πελοπόννησο ένα σημαντικό έργο.: