Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ - Έχασε ο Άρης

Πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ
Την πρώτη νίκη του στον 4ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ πέτυχε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κατέβαλε στην Τούμπα την αντίσταση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 1-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Το «χρυσό» γκολ για τον «Δικέφαλο» του Βορρά σημείωσε ο Ίβιτς στο 55΄
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μπουσαΐντι (15' λ. τρ. Σακελλαρίου), Πάμπλο Γκαρσία, Βιτόλο, Ελ Ζαρ (80' Σαλπιγγίδης), Τσιρίλο (63' λ. τρ. Ζουέλα), Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Σνάουτσνερ.
ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Κελάβα, Ιμπάνιες (77' Μοράλες), Ετό (71' Τόμετσακ), Σαμίρ, Βρσάλκο, Τσάγκο, Μπαντέλτζ, Μπίσκαν, Κουφρέ, Τονέλ, Ρουκάβινα (83’ Μπετσιράι).
Έχασε ο Άρης
Παρουσιάζοντας προβλήματα στο κέντρο, αλλά και στην ανάπτυξη, ο Αρης ηττήθηκε με 2-1 από την Ρόζενμποργκ στο «Λέρκενταλ» κι έχασε την ευκαιρία να τεθεί επικεφαλής του ομίλου.
Στο 37’ ο  Μόλσκρεντ, με κοντινό βολέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 43’  ο Αρης ευτύχησε να ισοφαρίσει με τον Ρουίς με προβολή από κοντινή απόσταση.
Στο 69΄ ο Πρίτσα μόνος του με δυο αμυντικούς του Αρη να τον επιτηρούν δεν είχε κανένα πρόβλημα να κατεβάσει τη μπάλα, να γυρίσει και να σουτάρει για να στείλει τη μπάλα συρτά στην δεξιά γωνία του Σηφάκη πετυχαίνοντας το τελικό 2 – 1 .
Πλέον οι Θεσσαλονικείς επιστρέφουν στην βάση τους και στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ: Έρλουντ, Λούστιγκ, Ντόρσιν, Μπιέρσμιρ, Ντεμίντοφ, Αννάν, Χένρικσεν, Σκιέλμπρεντ, Ίβερσεν, Μόλντσκρεντ (90' Ολσεν), Πρίτσα (85' Γιάμτφαλ).ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Βανγκέλι, Μίτσελ, Λαζαρίδης, Ρονάλντο Γκιάρο, Πρίττας, Φατί (71' Τόχα), Χαβίτο, Κάλβο (82' Τσεσνάουσκις), Κόκε, Ρουίς (62' Τσέζαρεκ).