Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Νίκη Ολυμπιακού, απώλειες βαθμών για ΠΑΟΚ, AEK και Άρη


Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο με το 1-0 επί του Πανσερραϊκού και ξεπέρασε τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον ΠΑΟΚ, που γκέλαρε, 1-1 με τον Ολυμπιακό Βόλου. Θρίλερ και για την ΑΕΚ, από 0-2 μέσα σε πέντε λεπτά ισοφάρισε σε 2-2 τον Αστέρα Τρίπολης αλλά η γκέλα έγινε! "Σεφτέ" έκανε και ο Πανιώνιος, που υπέταξε με 1-0 τον Αρη. Νωρίτερα, Κέρκυρα-Ατρόμητος 3-1.

"Απέδρασε" με Πάντελιτς!
Επαγγελματική νίκη για τον Ολυμπιακό, καθώς πέτυχε αυτό που ήθελε στις Σέρρες, παίρνοντας τη νίκη με 1-0 τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής και πήρε συνάμα τους τρεις βαθμούς. Ο Μάρκο Πάντελιτς ήταν ο "χρυσός" σκόρερ στο 32΄ για τους Πειραιώτες, που είχαν προβλήματα στην ανάπτυξη με την διπλή "ζώνη" άμυνας των "Λιονταριών", τα οποία δεν απείλησαν ουσιαστικά. Ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, που είχε δοκάρι στο 71΄ με τον Φουστέρ.
Πανσερραϊκός: Ράντμαν, Γαλανόπουλος, Παντελιάδης, Άμο, Μαβενέ, Αμπουμπακάρι, Κάστρο, Γεωργιάδης (83΄ Νταλέ), Λεοζίνιο (77΄ Τάντιτς), Μπέλιτς, Βρούτσινα.
Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ουρτάδο, Ντουντού, Φετφατζίδης (69΄ Ρόμενταλ), Ριέρα, Φουστέρ (83΄ Ιμπαγάσα), Πάντελιτς (60΄ Μήτρογλου).

Απώλεια βαθμών για την ΑΕΚ
Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, με την οποία ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, αφού οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο ΟΑΚΑ. Οι Αρκάδες απέκτησαν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Αράς (44΄) και Φορτούνη (81΄), ωστόσο η ΑΕΚ ισοφάρισε με τα τέρματα των Τζεμπούρ (83΄) και Σκόκο (87΄).
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Πατσατζόγλου, Μανωλάς, Νασούτι, Λαγός (63΄ Λυμπερόπουλος), Μάκος, Γκέντσογλου, Μπερνς (55΄ Λεονάρντο), Σκόκο, Τζιμπούρ, Μπλάνκο (77΄ Έντερ)
Αστέρας Τρίπολης: Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Μπαρτολίνι, Ουριμπάρι, Λαδάκης, Μπαστιά, Ρούμπιλ, Κερ (90+ Κρις), Αράς (68΄ Φορτούνης), Ροτζέριο (84΄ Ρικμεβίτσιους

Ηττα Άρη στη Ν. Σμύρνη
Την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας πέτυχε ο Πανιώνιος, ο οποίος κατέβαλε την αντίσταση του Άρη στη Νέα Σμύρνη με 1-0, σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική. Το «χρυσό» γκολ για τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι υποχρέωσαν τους «κίτρινους» στη δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα, σημείωσε ο Μπάλαμπαν στο 86΄. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Θεσσαλονικείς τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ναφτί με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 50΄.

Ισοπαλία για ΠΑΟΚ
Μία εβδομάδα μετά την ήττα του στο Βόλο από τον Εργοτέλη, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει ισοπαλία μέσα στην Τούμπα από τον κακό ΠΑΟΚ (1-1), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Μάρτιν έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Σάκη Τσιώλη στο 22΄, ενώ στο 38΄ ο Ιβιτς με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Νίκη για Κέρκυρα
Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας πέτυχε σήμερα η Κέρκυρα, η οποία επιβλήθηκε 3-1 του Ατρομήτου στο «Παμπελοποννησιακό» στάδιο της Πάτρας, σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική. Τα τέρματα των «Φαιάκων», οι οποίοι υποχρέωσαν την ομάδα του Περιστερίου στη δεύτερη ήττα της σε τρεις αγώνες, πέτυχαν οι Επστάιν (26΄, 52΄) και Τσίγκας (58΄), ενώ για τον Ατρόμητο μείωσε ο Περόνε (65΄).

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής
Εργοτέλης-Ξάνθη… 1-0
Ηρακλής-Λάρισα... 1-0
Καβάλα-Παναθηναϊκός... 2-2
Κέρκυρα-Ατρόμητος... 3-1
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Βόλου... 1-1
Πανιώνιος-Αρης... 1-0
Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός... 0-1
ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης... 2-2

Η Βαθμολογία
(Σε 3 αγώνες )
Ηρακλής 4-2 7
Ολυμπιακός 4-2 6
Κέρκυρα 5-4 6
Εργοτέλης 2-1 6
Παναθηναϊκός 4-3 5
Αστέρας Τρίπολης 3-2 5
ΠΑΟΚ 4-3 5
ΑΕΚ 5-4 4
Ολυμπιακός Βόλου 2-2 4
Λάρισα 1-1 4
Πανιώνιος 2-2 4
Αρης 1-2 3
Καβάλα 2-3 2
Ξάνθη 2-3 2
Ατρόμητος Αθηνών 2-5 1
Πανσερραϊκός 2-6 0