Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Η Κόρινθος μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα. λέει ο Κουρμπανάς

Ο Έλληνας τεχνικός δεν πετάει στα σύννεφα, συνιστά ψυχραιμία



Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος της Football League 2 είναι η Κόρινθος που μετά από δύο αγωνιστικές έχει πανηγυρίσει ήδη δύο διπλά. Η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά συγκατοικεί στην κορυφή “παρέα” με ΠΑΟ ΡΟΥΦ και Παναιγιάλειο. Τα καλοκαίρι τα πολλά διοικητικά προβλήματα είχαν οδηγήσει την ομάδα σε αδιέξοδο, πλέον όμως τα πάντα έχουν αλλάξει με την Κόρινθο να πρωταγωνιστεί και τον Κουρμπανά να θέλει ανάλογη συνέχεια.
Ο Έλληνας τεχνικός δεν πετάει στα σύννεφα, συνιστά ψυχραιμία και όπως τονίζει στο Golden3 η Κόρινθος μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα:
Στο ξεκίνημα όλα ήταν πολύ δύσκολα. Δεν υπήρχε τίποτα. Πλέον έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό team και οι στόχοι μας πάντα είναι πρωταγωνιστικοί. Θέλουμε να βρισκόμαστε πάντα στις υψηλές θέσεις αλλά χρειαζόμαστε ακόμα πολύ δουλειά. Οι νίκες που έχουμε πετύχει είναι σημαντικές αλλά ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Δεν έχουμε φτάσει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Αυτό πρέπει να πετύχουμε πάνω από όλα. Το ότι μέχρι τώρα έχουμε πάρει δύο εκτός έδρας νίκες, μπορεί να λέει πολλά μπορεί να μη λέει και τίποτα Το ότι και στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος πήραμε το τρίποντο στο φινάλε δείχνει ότι οι παίκτες παλεύουν τα ματς μέχρι το τέλος. Αυτό που μου αρέσει μέχρι τώρα στην ομάδα, είναι η προσπάθεια των παιδιών. Η προσπάθεια που κάνουν σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Το αρνητικό είναι ότι δεν έχουμε βρει ακόμα σαν ομάδα ταυτότητα. Μία αγωνιστική ταυτότητα, αν και μπορούμε να πούμε ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς Βέβαια έγιναν και λάθη από τα παιδιά. Μπορούσαμε να έχουν καθαρίσει από νωρίς τα δύο παιχνίδια. Γι' αυτό λέω ότι ακόμα δεν έχουμε φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα υπογράμμισε ο Έλληνας τεχνικός. Το επόμενο ματς με τα Χανιά είναι και αυτό ένα δύσκολο παιχνίδι που θα παλέψουμε να το πάρουμε”,