Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στον Ολυμπιακό


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Μάρκο Πάντελιτς, Μοϊσές Ουρτάδο, Κρίστιαν Νέμεθ και Νταβίδ Φουστέρ.
Πρώτος πήρε τον λόγο το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μοϊσές Ουρτάδο, ο οποίος δήλωσε: "Ήταν πολύ μεγάλη απόφαση να αφήσει την ομάδα στην οποία ουσιαστικά μεγάλωσε. Ωστόσο ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα".
Στη συνέχεια μίλησε σε άπταιστα ελληνικά, ο Σέρβος επιθετικός, Μάρκο Πάντελιτς "Δεν είμαι κανονικός παίκτης. Είμαι ένας παίκτης που ήρθα από την κερκίδα. Είμαστε αδέρφια, διότι προέρχομαι από τον Ερυθρό Αστέρα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Στόχος να πάρουμε το πρωτάθλημα και να λάβουμε μέρος στο Champions League την επόμενη σεζόν", δήλωσε αρχικά ο Σέρβος επιθετικός και συνέχισε: "Θέλω να πετύχω πολλά γκολ, πάνω από 15. Θέλω να κάνω καλή δουλειά. Ξέρω πως έχουν περάσει πολύ καλοί Σέρβοι ποδοσφαιριστές από τον Ολυμπιακό και αυτό που θέλω είναι να έχω ανάλογες επιτυχίες με εκείνους".
Από την πλευρά του, ο Κρίστιαν Νέμεθ είπε ότι Είχε "προτάσεις από πολλές ομάδες και από τον Παναθηναϊκό, αλλά προτίμησα να έρθω στον Ολυμπιακό. "
Τέλος, ο Νταβίδ Φουστέρ δήλωσε με τη σειρά του: "Γνωρίζω καλά τον Βαλβέρδε, είναι ο άνθρωπος που ενδιαφέρθηκε για εμένα. Η θέση που προτιμώ να παίζω είναι πίσω από τον σέντερ φορ".
Μετά τις δηλώσεις των παικτών, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, χαιρετώντας τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας δήλωσε . "Περιμένουμε και από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές να δείξουν την πραγματική τους αξία στο γήπεδο", δήλωσε ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών.
Στη συνέχεια οι τέσσερις νέοι παίκτες των ερυθρολεύκων, σήκωσαν τις νέες τους φανέλες. Ο Πάντελιτς πήρε το "9", το Ουρτάδο το "30", ο Φουστέρ το "19" και ο Νέμεθ το "29".