Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΡΑΣ : «Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας είναι εξόχως τιμητική για το πρόσωπό μου…»



«Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης συμπεριλαμβάνει και τη δική μου υποψηφιότητα (μεταξύ άλλων) προτείνοντας στις τοπικές κοινωνίες να μας επιλέξουν στις Δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Καταρχήν η πρόταση της Ν.Δ. μας αιφνιδίασε ευχάριστα (όπως αναλυτικά εξηγούμε παρακάτω) καθόσον δεν είχαμε ζητήσει οποιαδήποτε κομματική στήριξη.
Υπενθυμίζω ότι στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ολοκληρώσαμε πριν 2 μήνες μια πρωτόγνωρη, απόλυτα ανοιχτή και Δημοκρατική προκριματική διαδικασία όπου με πολύ μεγάλη συμμετοχή των συμπολιτών επελέγην με το συντριπτικό ποσοστό 82%, να ηγηθώ και πάλι ανεξάρτητου υπερκομματικού συνδυασμού.
Επομένως, όπως κατ’ επανάληψιν έχουμε δηλώσει η αυτοδιοικητική προσπάθειά μας διαθέτει «ακλόνητο λαϊκό Δημοκρατικό χρίσμα».
Άλλωστε, δικαιούμαι να πω, τα 16 χρόνια που υπηρέτησα τον τόπο μου ως Δήμαρχος μου έχουν εξασφαλίσει μη αμφισβητούμενα υπερκομματικά διαπιστευτήρια στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Βεβαίως η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, της μεγάλης Δημοκρατικής παράταξης (που με εντιμότητα ποτέ δεν απέκρυψα ότι στηρίζω), είναι εξόχως τιμητική για το πρόσωπό μου, έτι περισσότερο διότι προέκυψε χωρίς σχετικό αίτημα, χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς προϋποθέσεις. Κατά συνέπεια βασίζεται στο εξαίρετο αυτοδιοικητικό παρελθόν μας, την προσφορά μας, το ήθος και την εντιμότητά μας.
Εμείς συνεχίζουμε εντατικά και μεθοδικά τον ωραίο αγώνα μας για ανιδιοτελή, ακομμάτιστη προσφορά στο Δήμο μας και θα είμαστε ευτυχείς αν και άλλα πολιτικά κόμματα, επίσης χωρίς προϋποθέσεις και δεσμεύσεις, αποφασίσουν να προτείνουν στους συμπολίτες μας τη στήριξη του υπερκομματικού συνδυασμού μας.

Δημήτρης Σκούρας
Υποψήφιος Δήμαρχος
Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης


Σ.Σ.: Εκ παραδρομής προφανώς στην ανακοίνωση της Ν.Δ. αναφέρομαι ως επιχειρηματίας. Δηλώνω ότι εδώ και αρκετά χρόνια δεν ασκώ καμία απολύτως επιχειρηματική δραστηριότητα. Η ιδιότητα που θα επέλεγα, είναι ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ»