Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Φιλική ήττα της Κορίνθου από την Παναχαϊκή


Εξελίξεις στην Κόρινθο!


Σε φιλικό αγώνα η Παναχαϊκή νίκησε στην Κόρινθο την τοπική ομάδα με το εμφατικό 4-1.
Την αναμέτρηση παρακολούθησαν 300 φίλαθλοι ανάμεσα στους οποίους και 50 περίπου φίλαθλοι από την Πάτρα
Στο 14’ ο αμαρκάριστος Δαμιανίδης μέσα στην μικρή περιοχή με πλασέ άνοιξε το σκορ για την Παναχαική . Στο 48’ σουτ του Καραγιάννη η μπάλα βρήκε στο χέρι του Χ. Παππά, ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι, το εκτέλεσε ο Καραγιάνης εύστοχα και έγραψε το 0-2. Ο ίδιος πέτυχε στο 56’ το 0-3 και στο στο 62’ με "τακουνάκι το 0- 4
Στο 80’ Κάθετη μπαλιά του Μαρούδα στον Χ. Παπά, απέναντι από τον Χάχαλη μείωσε σε 1- 4
ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ν. ΚΟΥΡΜΠΑΝΑΣ): Δημαράκης (63_ Καρνέσης), Σπυρόπουλος (46_ Μπιτσάκος), Φραγκάκης, Καλογιαννίδης (68_Τζιμάνης), Ιακωβάκης (68_ Μαρούδας), Παπαευθυμίου, Μαντάς (59_ Σ. Παππάς), Ντόμας (30_ Παπάς), Δημητριάδης (87_ Μαλαχατης) , Βάσος (46_ Αράπογλου), Νικολάου (46_Ζάρκος).
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γ. ΜΑΡΑΝΤΑΣ): Κύργιος (46_ Δρακόπουλος,_75 Χάχαλης), Κορδονούρης (58_ Ακπαρίδης 72_ Κουσκουνάς), Ακπαρίδης (46_Γ. Λαμπρόπουλος), Γαλακτερός (46_Χρόνης), Πάνος (63_ Μαγκαφάς), Γεννιτσαρίδης (46_Λουμπαρδέας), Τόμαζιτς (46_ Ζαχαράτος), Παπαποστόλου (46_Προβατίδης), Δαμιανίδης (46_ Ντίνας), Χρυσάφης (46_ Ουρτάδο), Κυβελίδης (46_ Καραγιάννης_75 Δημογιάννης).
Διαιτητές: Δασκαλόπουλος, Καρσιώτης και Ψυχογιός του συνδέσμου της Κορίνθου

Εξελίξεις στην Κόρινθο

Σε κοινή σύσκεψη που έγινε στα γραφεία του Δ.Ο.Ν.Α.Κ. με τον Πρόεδρο κ. Δημήτριο Τζαναβάρα και τον Πρόεδρο του ΠΑΣ Κόρινθος κ. Σωτήριο Μαυρονάσιο αποφάσισαν να γίνουν ενέργειες για την καλύτερη λειτουργία του Δημοτικού Σταδίου Κορίνθου, όπως :
α) Αλλαγή του χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο
β) Αλλαγή των καθισμάτων στις κερκίδες
γ) Βάψιμο του περιβάλλοντος χώρου και κερκίδες.

Αποκτήθηκαν με μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τον Αστέρα Τρίπολης οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Σεντεμέντες Ιωάννης και Γιαννούλης Διονύσιος. ενώ θα ανακοινωθούν σύντομα δυο ακόμη μεταγραφές για να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας.

Τέλος τρείς με τέσσερις ποδοσφαιριστές που μετέχουν στην προετοιμασία της ομάδας θα δοθούν δανεικοί σε ομάδες που έχουν συνεργασία με τον ΠΑΣ Κόρινθος".