Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Συνεδρίαση Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κορινθίας - 6/8/2010


Την Παρασκευή 6 Αυγούστου στις 8 μμ διεξήχθη η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας στην οποία παραβρέθηκε η πλειοψηφία των γενικών γραμματέων των τοπικών γραφείων, η Υπεύθυνη Γυναικών και πλήθος μελών.
Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε η παρουσία και τοποθέτηση του προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Αντώνη Σπηλιώτη και του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Βασίλη Μπαλάφα.
Στη συνεδρίαση συζητήθηκε πληθώρα θεμάτων, τα σημαντικότερα εκ των οποίων αποτελούν τα εξής:

Εκλογές τοπικών γραφείων: Οι εκλογές για την ανάδειξη νέων διοικουσών επιτροπών των τοπικών γραφείων της ΟΝΝΕΔ θα διεξαχθούν το προσεχές διάστημα σε ημερομηνία και ώρα που θα ανακοινωθούν από το κεντρικό site της ΟΝΝΕΔ (www.onned.gr) σύμφωνα με τους όρους που προβλέπουν το καταστατικό και
τα αρμόδια όργανα της οργάνωσης.

Εκδρομή ΟΝΝΕΔ Κορινθίας: Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία και οι λεπτομέρειες της εκδρομής της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας, κατόπιν ενεργειών της τριμελούς ομάδας που είχε δημιουργηθεί γι αυτό το σκοπό, αποτελούμενη από τους Ν. Κούτουλα, Ν. Οικονόμου και Στέλιο Ρούκη. Λεπτομέρειες του προγράμματος, του κόστους και των όρων συμμετοχής θα δημοσιευθούν τις προσεχείς ημέρες στο site της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας (www.onned-korinthias.gr).

Ραδιοφωνική εκπομπή: Οριστικοποιήθηκαν οι όροι συνεργασίας της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας με τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό για τη διεξαγωγή εβδομαδιαίας εκπομπής, νεανικού χαρακτήρα, κατόπιν ενεργειών της τριμελούς ομάδας που είχε δημιουργηθεί γι' αυτό το σκοπό, αποτελούμενη από τους Τάσο Σκούρτη, Μαρίνο Μάρκου και Μαρία Δημητριάδη. Λεπτομέρειες διεξαγωγής της εκπομπής καθώς και το ραδιοφωνικό σποτ της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας θα κοινοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες μέσα από το site της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας (www.onned-korinthias.gr).

Ηλεκτρονικό αρχείο: Ξεκινάει η συλλογή πάσης φύσεως ηλεκτρονικού αρχειακού υλικού της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας, σύμφωνα με όσα ορίστηκαν στην προηγούμενη νομαρχιακή επιτροπή. Η συλλογή και ταξινόμηση του υλικού θα καταλήξει με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καναλιού της οργάνωσης και την έντυπη έκδοση πολυσέλιδου λευκώματος, αφιερωμένου στη λειτουργία και δράση της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας την τελευταία τριετία.

Ηλεκτρονικός εξοπλισμός: Σε συνέχεια της συνεργασίας με την κεντρική διοίκηση της ΟΝΝΕΔ, τις προσεχείς ημέρες θα παραληφθεί νέος ηλεκτρονικός εξοπλισμός για την καλύτερη λειτουργία και δράση της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας.

Ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών: Κατόπιν της
επιτυχημένης περσινής πρωτοβουλίας για τη συλλογή και ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, αποφασίσθηκε η ίδια δράση να επαναληφθεί σε ημερομηνία και ώρα που θα αποφασίσει σχετική ομάδα μελών, υπεύθυνη για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα, λεπτομέρειες της οποίας θα αναρτηθούν τις επόμενες ημέρες στο site της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας (http://www.onned-korinthias.gr/).

Επίσης συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των γραφείων και την επερχόμενη δράση της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας στο χώρο του πάρκινγκ του προαστιακού σιδηροδρόμου.
Σημαντική ήταν η ομιλία του Προέδρου της ΝΟΔΕ ο οποίος επιβεβαίωσε τις άριστες σχέσεις μεταξύ ΝΟΔΕ και ΟΝΝΕΔ και εξέφρασε τη διάθεση του να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης σε όλες τις πρωτοβουλίες.


ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ