Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Το "ΔΕΡΒΕΝΙ Sport news" σας ενημερώνει


Α.Ο. Λουτρακίου: Επιθετικό δίδυμο
Ο Α.Ο. Λουτρακίου έδωσε τα χέρια με δυο παίκτες, οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν και να ενισχύσουν την επίθεση της ομάδας. Η ομάδα του Λουτρακίου απέκτησε τους Δημήτρη Χρυσαφίδη και Κώστα Αποστολάκη. Ο πρώτος ήταν στην Ένωσης Μιδέας (πέρυσι πέτυχε 16 γκολ), ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της Αγίας Παρασκευής της Κορίνθου και του Ολυμπιακού Λουτρακίου. Ο δεύτερος ήταν στον Ολυμπιακό Λουτρακίου, αλλά έχει αγωνιστεί και σε Καβάλα, Ακράτητο και Αίαντα Σαλαμίνας.

Παναχαϊκή: Κι άλλη μεταγραφή!
Και όμως οι μεταγραφές της Παναχαϊκής δεν ολοκληρώθηκαν ακόμα. Παρά την ανακοίνωση της ΠΑΕ, περί ολοκλήρωσης του ρόστερ, ακριβώς μία μέρα μετά η Πατρινή ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου, αριστερού μπακ και περιφερειακού, Μιχάλη Γαλακτερού από τη Δόξα Δράμας!
Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο 3 ετών και σε περίπτωση κατά την οποία η ομάδα ανέβει στην Σούπερ Λιγκ σε αυτήν την τριετία το συμβόλαιο παρατείνεται σε πενταετές με διαφορετικές απολαβές ανά κατηγορία".


"Φορτσάρει" για Νικολόπουλο ο Παναιγιάλειος
Εντείνει τις προσπάθειές της η διοίκηση του Παναιγιάλειου για να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό τον Νίκο Νικολόπουλο. Οι Αιγιώτες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον πρώην επιθετικό του Εθνικού, στον οποίο έχουν καταθέσει συγκεκριμένη οικονομική πρόταση και πλέον περιμένουν την απάντησή του. Πάντυως, ως εναλλακτική λύση θεωρείται ο Θωμάς Μακρής, ενώ ελάχιστες είναι πλέον οι πιθανότητες απόκτησης του Σωκράτη Πέτρου.
Τέλος, λύθηκε η συνεργασία με τον Γιάννη Καλλιακμάνη και εκτιμάται πως θα ακολουθήσουν κι άλλες αποχωρήσεις.


Πλησιάζει στη Ναύπακτο ο Γιώργος Μαργαρίτης
Ο Μαργαρίτης είχε ακουστεί αρχικά για τον Αστέρα, ωστόσο στη συνέχεια μπήκε «σφήνα» στη μεταγραφή του και ο Μακεδονικός. Σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες μας, η ομάδα της Ναυπάκτου βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή και τις επόμενες μέρες είναι πολύ πιθανό να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον -επίσης νεαρό- Βατσή (αμφότεροι ανήκουν στον ΠΑΣ Γιάννινα και θα δοθούν ως δανεικοί).