Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Η Κόρινθος «άρπαξε» τον Γιώργο Ιακωβάκη

Τον διεκδικούσαν Ιωνικός και Παναιγιάλειος


Με τη φανέλα της «Μπάρτσα» θα αγωνίζεται τα επόμενα δύο χρόνια ο 25χρονος επιθετικός, Γιώργος Ιακωβάκης.
Ο ποδοσφαιριστής που βρισκόταν σε προχωρημένε επαφές τόσο με τον Ιωνικό όσο και με τον Παναιγιάλειο, βρέθηκε χθες το μεσημέρι στην Κόρινθο όπου υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Μάλιστα αναχώρησε άμεσα με τον πρόεδρο του συλλόγου Σωτήρη Μαυρονάσιο για τα Χάνια του Πηλίου, όπου βρίσκεται η υπόλοιπη ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ιακωβάκη οι Κορίνθιοι «φουλάρουν» για την απόκτηση του Αντώνη Ψυχογιόπουλου. Με τον 27χρονο πρώην αμυντικό της Καλαμάτας υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, ωστόσο θα γίνει προσπάθεια να γεφυρωθεί το χάσμα και να ενταχθεί και αυτός στο δυναμικό της Κορίνθου.
Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Κουρμπανάς μόνο απογοητευμένος μπορεί να αισθάνεται μετά την βαριά ήττα με 7-1 από τον Εθνικό Άχνας σε φιλικό παιχνίδι.


ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Χάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των Αχαιών ο Χρήστος Στάμος, καθώς η μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε έδειξε πρόβλημα στο μηνίσκο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο χρόνος επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στον ένα μήνα. Σήμερα στις 6.30 μ.μ. η Παναχαϊκή δίνει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Πιερικό στο ΔΑΚ της Κατερίνης.
Στο μεταξύ η Πατρινή ομάδα εξασφάλισε για δεύτερη συνεχή χρονιά άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αφού ο φάκελος της αξιολογήθηκε ως πλήρης από την επιτροπή αδειοδοτήσεων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.


Ισοπαλία 1-1 στην Τρίπολη ο Παναιγιάλειος !

Ιδιαίτερα ελπιδοφόρο ήταν το ξεκίνημα του Παναιγιάλειου στο φιλικό αγώνα, αφού έφερε ισοπαλία 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη (). Οι «μελανόλευκοι» προηγήθηκαν με διαγώνιο δυνατό σουτ του Βικμάε μέσα από τη μεγάλη περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Ντεγκρά (53’).
Οι του Αστέρα κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, όταν ο Ρίος κέρδισε φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και ο Μπαστία το εκτέλεσε γρήγορα πασάροντας στον Καρέκα ο οποίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Αρκάδες είχαν δοκάρι στο 25ο λεπτό με τον Ουντόζι.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ντεγκρά (57’ Κυριακόπουλος), Ρούμπιλ (56’ Αργυρόπουλος), Ουριμπάρι (54’ Πιπίνης), Λαμπρόπουλος (80’ Γιαννούλης), Μπαρτολίνι (54’ Φυτανίδης), Ουντότζι (56’ Αράς), Λαδάκης (55’ Κερ), Κρις (55’ Μπαστία), Τσαμπούρης (56’ Καρέρα), Ροτζέριο (30’ Φορτούνης, 56’ Ρίος), Ριμκεβίτσιους (30’ Μπακασέτας, 56’ Ρομπέρτο)
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ανδρούτσος (46’ Παπαδόπουλος, 80’ Μούζος), Σανδραβέλης (46’ Διαμαντόπουλος), Λίτσος, Αργυρός (46’ Κοροβέσης), Τσώνης, Κοζανίδης, Στάικος (46’ Γκοτσούγιας), Βασιλαντωνόπουλος (46΄Μπουλούμπασης), Γκάτσης (46’ Βικμάε), Τσιγκάνι (46’ Παπουτσής), Τρούλης (73’ Ραμπαβίλας).